Karargâh ve Kuvvet Komutanlıklarında maske ayarı

Millî Savunma Bakanlığı tarafından COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler yurt içi ve sınır ötesindeki birliklerde kararlılıkla uygulanmaya devam ediyor.Bu kapsamda Millî Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Karargâhı ve Kuvvet Komutanlıklarında görev yapan “Saygı Nöbetçileri” maske takarak nöbet tutmaya başladı.

Karargâh ve Kuvvet Komutanlıklarında maske ayarı
Karargâh ve Kuvvet Komutanlıklarında maske ayarı
GİRİŞ 13.04.2020 18:17 GÜNCELLEME 13.04.2020 19:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Miili Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde;

Birliklerdeki önlemlerin yanı sıra Bakanlık, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıkları karargâhlarında da virüse karşı yoğun önlemler alındı.

Ziyaretçilere kapatılan karargâhlarda personelin giriş ve çıkışlarında yoğun kontroller uygulanıyor. Nizamiyelere termal kameralar kurulurken personelin ateşi görevliler tarafından ölçülüyor. Dezenfeksiyon işlemlerinin düzenli olarak yapıldığı karargâhlarda personel maske kullanıyor, sosyal mesafe kuralına azami dikkat gösteriyor.

Asgari personelin görev yaptığı karargâhlarda görüşmeler, toplantılar telefon ve bilgisayarlar üzerinden yapılırken farkındalık oluşturmak için personele düzenli bilgilendirme de yapılıyor.

Millî Savunma Bakanlığı girişi, Genelkurmay Başkanlığı Karargâhı’ndaki Aslanlı Kapı ile Kuvvet Komutanlıkları karargâhları girişinde görev yapan "Saygı Nöbetçileri“ne tedbirler kapsamında maske dağıtıldı. Böylece “Saygı Nöbetçileri” de maskeyle görevlerini yapmaya başladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Yorumcu Abi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu milletin ordusunu, emniyetini, güvenlik güçlerini korusun. Gerekli tedbirlerin gerek kurumlar bazında gerekse şahıs bazında ( bazen olumsuzluklar olsa da ) alınması ne kadar güzel. İnşallah en kısa sürede bunun da üstesinden, daha önce birçoğunun geldiğimiz gibi, geleceğiz. Sadece uzun süreli gelecek yarınlar için kısa süreli tedir almaya devam edelim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar!
Rusya'dan İngiltere'ye tehdit: İngiliz askeri unsurlarını vururuz