Tecavüz skandalıyla ilgili dikkat çeken sözler! HDP soğuttu sol üfledi

Haber7 yazarı Esra Elölünü, HDP'li vekilin tecavüz skandalı hakkında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Elönü "İstedikleri olayı yalana banıp o yalanı doğurgan kazan haline getiriyorlar, istemediklerini de her türlü hamasetin Tarzanlığına soyunarak görünmez hale getiriyorlar." dedi.

Tecavüz skandalıyla ilgili dikkat çeken sözler! HDP soğuttu sol üfledi
Tecavüz skandalıyla ilgili dikkat çeken sözler! HDP soğuttu sol üfledi
GİRİŞ 21.07.2020 12:11 GÜNCELLEME 21.07.2020 12:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İşte Esra Elönü'nün o yazısı;

 

 

Yazsam arşivde kir, sussam hakikatin siteminden utanırım. “Midenizin kaldırmadığını aklınıza yedirme çalışmayın” diyeceğim olaylar sürüsü, o sürünün başına da yalanı çoban eylemişler , her eylemsizlik ve suskunluk kurtlarını döküyor . Öylece bakıyoruz.

Şaşılık, gözün şizofrenisi. İdeolojik körlükse, kişinin fazla bilinçli haliyle beynine sansür uygulaması diyelim. İstedikleri olayı yalana banıp o yalanı doğurgan kazan haline getiriyorlar, istemediklerini de her türlü hamasetin Tarzanlığına soyunarak görünmez hale getiriyorlar.  

 

 

Cemil Meriç, soldan bahsederken kelimelerle kendilerine yeni bir bekaret kazandıranlar diyor. Ne muhteşem bir benzetme.

Kendilerini matah hissettirme enerjileri, hiçbir şey olmadıkları hissini perdelemek üzere kurulu bir sirk eğlencesi gibi.

Neyse çok fazla karıştırmayayım malum kendi kendine haşlanmaktan dibi tutmuş solun beşyüzlülüğünü anlatmak çok değil tek kelimeye bakıyor.

Önceden ayıplarını, lümpenliklerini demagojik geyiklerini örtmek için Deniz Gezmiş Parkası kullanırlardı. Şimdi gardıroplarını yenilediler 2020 şiddet ve tecavüz kreasyonlarını baklava desenli süveterle süslediler. Bir tek o konuda yenilikçi olduklarını görmek ilericiliğin ihtişamlı tezahürü olsa gerek.

Mesela onların sesi, onların kolu bacağı olan organizmaların eşlerini dövüp tehdit etmelerini yok saymak bir baklava desenli süveter siparişine bakar. Solun ilericiliği (!) deniz gezmiş parkasından baklava desenli süvetere yürüyüşün aydınlık yolunda gizlidir.

Dar paça fikirsizliği, dökümlü baklava desenli süveterle kombinlediğinizde besleme medya sizi ürün yerleştirme reklamında başrol yapar . Sizi aklar. Uf Kıyak iş.

Eğer yine onların soytarısı olmuşluğunuzu oyunculukla cilalayıp kız arkadaşınızı döverseniz üzülmeyin. Sizi şahlandırırlar ört bas etmeyle aklama kendi arasında at koşturur. Ver bakalım oradan baklava desenli bir süveter. Öyle ballandırırlar ki fıstıklı baklava süveteri olur biter.

Daha fazla ne olabilir diyorsunuz değil mi ? Daha fazlası da oldu. Daha ne olabilir ki şaşkınlığı tüy oldu artık nereye dikeceklerini şaşırdılar. Geçen hafta HDP’li Milletvekili Tuma Çelik'in seçim öncesi çalışmalarında evli bir kadına tecavüz ettiği haberleri ortalığı kasıp kavurdu diyecektim ama kendi arkadaşlarını kastı, besleme medyayı savurdu kavrulan sadece mağdur kadın oldu.

Ve bu olayı iki sene beklettiler. İki sene susanların şimdi göstermelik geveleyişleri kimsenin umurunda değil. Şu olayı baklava desenli süveter kurtarmaz artık diyecekken sanırım aynı desenin puşisini bulmuşlar. O en ufak bir tezviratta ciyakladıkları mecliste puşi saçağına boncuk diziyorlar adeta o derece sessizlik.

Sansür var, yasak var, özgür değiliz diye böğürenlerin hakikate ahlaka vicdana uyguladıkları sansür budur işte,  o mülevves kelimelerin esir aldığı beyinlerini de özgürleştirememiş.

 Bu iğrenç olayın hakikati adına koşturan ses Türgev Başkanı Fatmanur Altun. Birkaç gündür bunların adeta yıkayıp yıkayıp giydikleri tüylenmiş süveterleri kirli sepetinden kelime kelime çıkarıyor.

Yüzsüzlüklerini tartamayacak astarların nasıl elimizde kaldığını anlatıyor. Tek başına. Sonuç, küfür iftira ve linç.

Bir çukura bin klavye sığdıran ergonomik ifrazat torbaları sıvacılık yapıyor hakikati balçıkla sıvamayacaklarını bile bile.

YORUMLAR 7
  • BAYBURT'UN SESİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadin konu anlasilsin diye degil, kendisini aydin ve entellektüel sınıfın da forsunler diye yazılarını anlaşilmasin diye yaziyor. Bu kadar ezoterliğe gerek yok Esra hanim....
    Cevapla
  • Saido 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen anlamıyorsan biz ne yapalım kardaş....? Allah allah...
    Cevapla
  • emin 3 yıl önce Şikayet Et
    yazıdan bu sonuç mu çıktı bravo tebrikler....
    Cevapla
  • Vangölü 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi kadınlar dernekler nerdesiniz yürüyün yuh size
    Cevapla
  • MAHMUT 3 yıl önce Şikayet Et
    Esra hanım yazılarınız çok keskin tebrik ederim elinize ağzınıza kaleminize sağlık ben içimi dışarıya döktü
    Cevapla
  • Sırrı Gül 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerede feministler, kadın dernekleri?
    Cevapla
  • rabia 3 yıl önce Şikayet Et
    adamın suratında ben sapığım yazıyor....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor