Esenyurt Belediye Başkanı koronavirüse yakalandı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un korona virüs testi pozitif çıktı. Sonucu sosyal medya hesabından duyuran Bozkurt, vatandaşlara korona virüs tedbirlerine uymaları yönünde uyarıda bulundu.

GİRİŞ 06.09.2020 01:00 GÜNCELLEME 06.09.2020 03:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un korona virüs testi pozitif çıktı. Bozkurt, sonucu sosyal medya hesabından duyurdu. Vatandaşlara korona virüs tedbirlerine uymaları yönünde uyarıda bulunan Bozkurt, "Sevgili hemşehrilerim, yapılan COVID testimin sonucu pozitif çıktı. Genel sağlık durumum gayet iyi ancak bir süre evde, izolasyonda olmam gerekiyor. Sizlere, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymanın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. En kısa sürede, sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 4
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    nihat hatipoğlu, b inali yıldırım ve esi için yapılan çirkin yorumları sayin baskan içinde yapmayalim. Tüm hastalara Allah şifalar versin. onlar kendilerini bilirler.
    Cevapla
  • nokta 3 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun da zaten ne hizmet ediyordun ki ? hizmetini göremedik Esenyurt da
    Cevapla
  • Birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki uymamışsın da yakalanmışsın. Yakalanıp da hiçbirşeyi olmadan geçirenlerin verdiği tavsiyelere gıcık oluyorum. Nokta...
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp,li Belediyeler Pandemi önlemleri için çok gevşek davranıyorlar...Hiç Önlemler almıyorlar!.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ernest Muci, Beşiktaş'ı kupada finale taşıdı
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...