FETÖ'cü hainler saklandığı delikten böyle çıkarıldı

Denizli'de, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda firari olarak aranan 1'i sözde büyük bölge sorumlusu öğretmen, mühendis ve denetmenlerin bulunduğu toplam 4 kişi, hücre evinde saklandıkları gizli bölmede yakaladı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklandı.

GİRİŞ 03.10.2020 11:31 GÜNCELLEME 03.10.2020 12:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ soruşturması kapsamında, örgüt üyesi olan ve firari olarak aranan 4 kişinin bir hücre evinde saklandıklarını tespit etti. Dün hücre evine operasyon düzenleyen Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü FETÖ üyelerinin gizli bölmelerde saklandıklarını tespit etti.

GÖZALTINA ALINDILAR

Sözde Denizli Büyük Bölge Sorumlusu olduğu belirlenen eski öğretmen M.N.A., eski veri denetmeni R.A., gıda mühendisi M.K. ve eski öğretmen S.B., hücre evininin çatı katında oluşturulan gizli bölmelerde kıskıvrak yakalanıp gözaltına alındı. Gizli bölmelerde yapılan aramalarda dijital materyaller, 2 bin dolar ve 5 bin TL nakit para ile 10 bin lira değerinde altın takılar ele geçirildi. Sorgularının ardından 4 kişi, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğince zanlıların tamamı tutuklandı.

 

 

YORUMLAR 11
  • İnşallah 3 yıl önce Şikayet Et
    Darısı siyasi ayağına
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki, her dönemde sapık inanışlı hasan sabbahlar ve inananları oluyor.. Ya RABB'i SEN bu zihniyeti bitir artık inşallah. Amin.
    Cevapla
  • samimi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kendilerinden baska her kiliga giren iblis takimi.
    Cevapla
  • derdiniz nedir ? 3 yıl önce Şikayet Et
    idam tartışılıyor binlerce ŞEHİD'imize sebeb olan pkk fetö dhkpc vs it oğlu itleri teröristleri asmıyoruz taammüden cinayet çocuk istismarcılarını asıyoruz hepsini niye asmıyoruz hem beka diyorsunuz ama sulandırıyorsunuz teröristleri asmaktan korkuyor musunuz biz korkmuyoruz derdiniz nedir ?
    Cevapla
  • Karamel 3 yıl önce Şikayet Et
    Acımayacan bu gibilere sülalelerini kurutucan aynı katil arı kovanı gibi hepsini yakacan mallarına mülklerine el koyun çoluk çocuklarına gün yüzü göstermeyin ileride çocukları büyürse intikam alırlar o yüzden ailelerden alın çoluk çocuklarını.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir topluluğa olan kininiz sizi adaletsizliğe sürüklemesin. Şimdi yavaş gel bakalım. Sülalesinin ve çocuklarının ne suçu var arkadaş böyle diyon. Selametle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi