Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz kimdir? Aslen nereli biyografisi...

PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz kimdir? Gözaltına alınmasıyla birlikte biyografisi merak edilen Cihan Yavuz aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz kimdir? Aslen nereli biyografisi...
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz kimdir? Aslen nereli biyografisi...
GİRİŞ 27.11.2020 11:06 GÜNCELLEME 27.11.2020 11:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz aralarında olduğu 19 şüpheli PKK/KCK operasyonunda gözaltına alındı. Peki Cihan Yavuz kimdir nerelidir ve yaşı kaçtır? İşte Cihan Yavuz'un biyografisi...

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI CİHAN YAVUZ KİMDİR?

 

 

1978 yılı Tatvan doğumlu olan 42 yaşındaki Cihan Yavuz, ilk, orta ve lise öğrenimini Tatvan ‘da tamamladı.1998 yılında İstanbul‘a taşınan Yavuz, 1998-2001 yılları arasında tekstil atölyesinde çalıştı. 2001-2003 yılları arasında İSKİ ‘ye bağlı bir şirkette çalıştı.2004 yılında üniversite eğitimi için KKTC ‘ye gitti. İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okudu. 2010 yılında tekrar İstanbul‘a gelen Yavuz, TV Kanallarında kameraman ve muhabir olarak çalıştı.2014 yılından beri özel bir şirkette Proje Yapım Koordinatörü olarak çalışmaktadır. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP tarafına geçen Şişli Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Cihan Yavuz, İstanbul'da gerçekleştirilen PKK/KCK operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

YORUMLAR 9
  • Veli 3 yıl önce Şikayet Et
    okudu diyor.mezuniyet var mı. chp işbirliği ürünü
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Peki bu terörist 2001-2003 yıllarında İSKİ'de nasıl çalıştı? O tarihlerde İstanbul büyükşehir belediye başkanı kim idi? Bu teröristi işe nasıl aldı? Bunları da yaaaaaz heeeey HABER 7. Soramassin değil mi? Mamaniz kesilir sonra. Allah'a nasıl hesap vereceksiniz?
    Cevapla
  • Bence 3 yıl önce Şikayet Et
    İski de değil, iskiye bağlı bir şirkette. Yani geçici işçi olarak işe alınmış. Onlara pek önem verilmez... Mesela hastanelerde özel güvenliklerin elemanları var. Onlardan biri birşeye bulaşmışsa, il sağlık müdürüne hesap mı sormak lazım?
    Cevapla
  • Siirtli 3 yıl önce Şikayet Et
    İski'de, belediyede çalışan binlerce insanı belediye başkanı nerden bilsin be adam! İnsaf yahu!
    Cevapla
  • osman yüzici 3 yıl önce Şikayet Et
    adam o tarihte temizdi belki sonradan katıldı hemen peşin hüküm vermeyin
    Cevapla
  • Yakup Mil 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın geçmişinde tek bir başarı yokken Beldiye Başkan Yardımcısı olarak göreve getirilmesi zaten ne olduğunu gösteriyor. Chpli belediyelerde Pkk yandaşı insanlar dolu.
    Cevapla
  • 6565 3 yıl önce Şikayet Et
    kurumlar dolu pkk lı vatanını seven gençler işsiz yazık gunahtir
    Cevapla
  • * L A Z * 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim sana katılıyorum, gezi olayları zamanında beşiktaş belediyesinde çalışan bazı temizlik işçisi gece polise taş atmaya gidiyordu, ve bu çalışanların alayı aynı zamanda dhkpc liydi, nede olsa dhkpc chp nin militan yapılanmasıdır.
    Cevapla
  • Hasan doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte chp nin iç yüzü. İşte liyakat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı