Sağlık çalışanlarına getirilen izin kısıtlaması kaldırıldı...

Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında sağlıkçılara yönelik getirilen izin, emeklilik işlemleri gibi kısıtlamaların kaldırıldığı açıklandı.

GİRİŞ 19.01.2021 12:19 GÜNCELLEME 19.01.2021 12:50
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığınca, 81 ilin sağlık müdürlüklerine, personelin yıllık izin, istifa, emeklilik durumundaki yeni düzenlemelere ilişkin yazı gönderildi. Sağlıkçılara yönelik, yıllık izin, ücretsiz izin, şua izni ve emeklilik işlemleri yasağını kaldıran yazı, personel işlemleri başlığıyla Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı'nca, koronavirüs pandemisi dolayısıyla sağlık çalışanlarına yönelik olarak, izin ve emeklilik işlemleri kısıtlaması getirilmişti. 


 

 

YORUMLAR 43
  • nevzat 3 yıl önce Şikayet Et
    Beni asıl korkutan düğün cemiyetleri evde prova yapıyor halay çekiyor pilav kavurma hasretiyle yanıp tutuşanlar var lüdfen mesafe özellikle kapalı alanda her şey yavaş yavaş acele yok azla yetinmeyen çoğunu bulamaz sabır gelecek nesiller için
    Cevapla
  • black 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan covid hastanelerin her yerinde var ek ödeme adaletli dağıtılmıyor herkese verilmeli biraz az biraz çok...
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    20 Yaş Altı, 65 Yaş üstü Kısıtlamaları kaldırılsın! Diğer Yaşlarla Normal Kısıtlamalara geçilsin! Çünkü hiç bir Faydası yok! Aksine 65 Yaş üstü Ölümler daha fazla!.
    Cevapla
  • milletin ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hizmet sektörü gibi yakın temas olan sektör dışında kalan kesime bile ek kısıtlamalar getirelim, ekonomi batarsa batsın, yeter ki çalışmayan kesimlere 3’er saat gezme yetmez sabahtan akşama kadar gezip tozsunlar diyorsunuz yani. Bir taraftan 65 yaş ve üzeri ölümler fazla derken, 65 yaş üzerinin daha çok gezmesini talep ederken, buna bağlı daha çok hastalık bulaşmasını istemenin mantığı var mı? Çalışanlar dışarıdan virüs getiriyor evdekilere bulaştırıyor mantığıyla bunu dediğini biliyorum ama dediğin sürdürülebilir bir şey değil. Şüpheli durumda evde de izolasyon sağlanabilir. C.Türk kardeşim diğer dediklerine katılıyorum ama bu talebin uygun değil.
    Cevapla
  • Dahi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu pandemi de salgina aldırış etmeden çalışan çiftçi hayvancı tarimci koylumuz ve Tedarikci .marketlerde çalışan tüm kardeşlerime şükranlarımı sunarım. ALLAH onlardan razi olsun.
    Cevapla
  • Cem 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık çalışanlarına 3600 verilsin diğer memurlar a seneye veerilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…