Rize'de dehşete düşüren olay! Kadın doktora, orakla saldırdı

Rize'de dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Kentte bir erkek şahıs kadın doktora Rize Devlet Hastanesi’nde orakla saldırdı. Saldırıda kadın doktor kolundan yaralandı

Rize'de dehşete düşüren olay! Kadın doktora, orakla saldırdı
Rize'de dehşete düşüren olay! Kadın doktora, orakla saldırdı
GİRİŞ 08.02.2021 13:22 GÜNCELLEME 08.02.2021 13:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay Rize Devlet Hastanesi’nde bugün saat 11.00 sularında meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs hastanenin psikiyatri bölümünde görev yapan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Meltem Puşuroğlu’nun odasına girdi.

İHA'nın haberine göre, doktorla tartışan şahıs yanında çanta içerisine saklayarak getirdiği ot kesmeye yarayan orak ile Puşuroğlu’na saldırdı.

Olay sonrası hastaneden kaçmaya çalışan şahıs, güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Saldırıya uğrayan doktor ise aynı hastanenin acil servisinde tedavi altına alındı.

Saldırgan şahsın Rize İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun sürdüğü öğrenilirken, doktor Meltem Puşuroğlu’nun sağlık durumunun ciddi olmadığı, kolundan yaralandığı öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye saldirmiş olabilir o yazilmamiş madalyonun çift yüzü vardir! Sabır etmesi gerekirdi... Böyle durumlarda herkesin cimeri kullanmayi bilmesi lazim hakli iken haksiz olmamak için. Neden böyle yaziyorsun diye sorulacak olursa benimde başima geldi yanımda eşim vardi sinirlendigimi eşim bile anlamiş ama karşimdaki bilinçli olarak beni öfkelendirmeye çalışıyordu. Bende ters piskoloji uyguladim öfke yerine nezaket :)) baya işe yaradi ama 5 gün sonraya randevu alabildim. Öfke ile kalkan her daim zarar ile oturur. Allah (C.C ) için sabretmek gerekli düşüncesindeyim. Bir elin tüm parmakları eşit degil görevini hakki ile yapan herkesi Rabbim muhafaza buyursun elleri kollari dert görmesin.
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye saldirmiş olabilir o yazilmamiş madalyonun çift yüzü vardir! Haklı durumda dahi olsa, orakla saldırmak ne?? Senegal mi? Hindistan da mı yaşıyoruz?? İnsanlıktan çıkmışlar artık! Devletin çok ağır cezalar getirmediği sürece böyle gidecek!!
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu mu yani şimdi bu olaya yaklaşımınız. Toplum olarak hasta olduk vallahi.
    Cevapla
  • bahr 3 yıl önce Şikayet Et
    psikiyatride böyle şeyler olur. oraya gelenler normal yapıda insanlar değil.
    Cevapla
  • said 3 yıl önce Şikayet Et
    randevu alıpta muayene olmadan veya giriş yapılmadan geri dönen hastalar takip edildimi yok, sonrası hasta doktura saldırdı haberleri.
    Cevapla
  • HASDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Yuh artık...
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Rapor almaya calışıyor dur hasta olsa dışarda ne işi var
    Cevapla
  • cemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Saglik calisanlarina acilen silah tasima ve kullanma ruhsati verimeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!