İmamoğlu'na tepki: Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlıklarını sürdürüyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın Nevroz Bayramı'nı kutlamasına Yazar Nedim Şener'den tepki geldi.

İmamoğlu'na tepki: Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlıklarını sürdürüyor
İmamoğlu'na tepki: Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlıklarını sürdürüyor
GİRİŞ 19.03.2021 18:54 GÜNCELLEME 19.03.2021 18:56
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı arayarak, Nevruz Bayramı'nı kutladığını belirtti.

HDP'YE AÇIK DESTEK

HDP'den yapılan açıklamada, görüşmede, İmamoğlu'nun, HDP'ye açılan kapatma davası ve Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun vekilliğinin düşürülmesini demokrasiye aykırı bir tutum olarak değerlendirdiği aktarılarak, "demokrasinin mihenk taşlarını birlikte örmeye devam edeceklerini" ifade ettiği kaydedildi.

NEDİM ŞENER'DEN TEPKİ: CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Nedim Şener, ''İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlıklarını sürdürüyor; terörist PKK’nın siyasi kanadı HDP ile fidan dikmekten, mihenk taşı örme aşamasına geçti!!! İmamoğlu'ndan Buldan'a 'Newroz' telefonu: Demokrasinin mihenk taşlarını birlikte örmeye devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 64
  • (¹⁴⁵³) 3 yıl önce Şikayet Et
    Pkk artik İBB yi işkaletmiş asker dağı taşı didik didik ederken pkk istanbul u istila etmiş bu Chp sayesinde.
    Cevapla
  • 44((◉‿◉))44 3 yıl önce Şikayet Et
    Hdp destekle,pkk sempatizanı olanları işe al,hainlere gıkını çıkarma sonra cumhurbaşkanı adayı için kolları sıva.milketin karşısına çık mendille güya çok iş yapmış mış havadını ver,havanı yesinler seni sonra görürüm ozaman mendille terin mi silersin onu bilemem ama iyi rol yapıyon
    Cevapla
  • Yaman 3 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti'ye ders vermek lazım deyip İstanbul'u chp ye teslim edenler ders alabildinizmi
    Cevapla
  • çankırılı 3 yıl önce Şikayet Et
    İmansızoğlu koysun bakalım cumhurbaşkanlığına adaylığını bu millet öyle bir milletki titrer ve kendine gelir.imansızoğluda muharrem ince gibi kılıcdaroğlundan allacagını alır hemde tam alır.
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    bunların derdi türkiyeyi karıştırmak bu kafalar cokvar güzel ülkemde neolursa olsun ülkemizi sizin gibi hainlere teslim etmeyiz vatan hainleri
    Cevapla
  • ERZURUMLU 3 yıl önce Şikayet Et
    istanbul halkı malesef ders vermek istedikleri ni zannettiler ama koca bir balon topu olan papazoğluna verdiler istanbulu yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…