Son dakika: 22 Mart koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 22 Mart koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 22.216 koronavirüs vakası tespit edildi, 117 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 1644 oldu, 19 bin 494 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 2 milyon 844 bin 681'e yükseldi.

Son dakika: 22 Mart koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 22 Mart koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 22.03.2021 21:38 GÜNCELLEME 22.03.2021 21:40
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 117 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 30 bin 178’e yükseldi.
 

Neredeyse ikiye katladı!! 10 ilden korkutan rakamlar


Toplamda 36 milyon 556 bin 589 test yapıldı. Bugün yapılan 201 bin 215 testten 22 bin 216 yeni vaka sayısı, 981 de yeni hasta sayısı olduğu belirtildi. Toplam vaka sayısının 3 milyon 35 bin 338 olduğu, bugün iyileşen 19 bin 494 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının 2 milyon 844 bin 681’a yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 4,2, ağır hasta sayısının ise bin 644 olduğu açıklandı.


 

 

YORUMLAR 145
  • Suat 3 yıl önce Şikayet Et
    Köy okullari 2 gun olmali. Koylerde vakalar patladi.
    Cevapla
  • ali65üstü 3 yıl önce Şikayet Et
    vürüs turistlerden geldi mutasyonda öyle 65 yaş üstü bir seneden fazla ev hapsinde ne oldu demekkki işe yaramıyor 65 yaş üstü ikinci aşıyıda oldu hala ev hapsinde göya aşı olan turistler ülkemize gelecek gezecek oynıyacak bizler bu yazda ev hapsinde olacağız yine turistlerden değişik mutasyonlu vürüsü turistler ülkemize getirecekler vebalini bizler çekeceğiz ilk önce turistlere kısıtlama yapın
    Cevapla
  • milletin ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Virüs tüm dünyaya bir kişiden bulaştı. Türkiye’ye de bir kişiden girmesi yeterli, bu da çok büyük ihtimalle yurt dışına çıkan bizim vatandaşlarımızın dış ülkede kaptığı virüs yoluyla olmuştur. Çünkü kendi vatandaşlarımızın akrabalarının kahir ekserisi zaten burada ve akrabalarına bulaştırma ihtimali yüzde yüz gibi. Türkiye’de tanıdığı ve ilişkisi olamayacak bir turistten bulaşma ihtimali çok daha küçüktür. Hem nasıl geldiyse geldi, asıl yayılması önemli ve herkese salgın turistlerden değil kendi yakınları ve yakınındakilerden bulaşıyor. Hastalığı biz düğün, asker uğurlama, taziye, hasta ziyareti yoluyla birbirimize kendimiz yayarken döviz getiren turistlere kısıtlama getirmek ahmaklıktır..
    Cevapla
  • baz 3 yıl önce Şikayet Et
    herkes tedbirini alsın tam kapanma geliyor gelmekte olan
    Cevapla
  • Virüs 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin de istediği bu zaten virüsün artması tebrik ederim başardılar ne maske ne mesafe var normal değil mi sizce her yer açık dikkat edilmiyor ki o yüzden virüs önemsiz akrabaları ölse virüsten umursamazlar yazık ülkemize rabbim az yapıyor yakında taş yağacak bakalım ne zaman..
    Cevapla
  • Pablo 3 yıl önce Şikayet Et
    O kadar dikkat eden ben bile yakalandım. Artık bu hızla artar. Bir an önce aşıyı gençlere vurma aşamasına geçmeliyiz. Çok geç olmadan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte İstanbul, Ankara ve birçok ilde ortalama fiyatlar
Yunanistan dönere de salça oldu! Türkiye için yapılan tescil rahatsız etti