Denizli'de ihale kavgası: Ölü ve yaralılar var!

Denizli'de atık bertaraf ihalesini kazanan firma ile eski işletmeciler arasındaki kavgayla ilgili 4 zanlı yakalandı. Silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 05.10.2021 14:55 GÜNCELLEME 05.10.2021 15:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Denizli'nin Bozkurt ilçesindeki katı atık depolama sahasında 2 grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Bozkurt Belediyesince katı atıkların depolandığı Mehmetçik Mahallesi'ndeki alanda bertaraf işlemini ihaleyle alan Mehmet Ali K. (29), önceki işletmeci Murat Arat ile kardeşi Yılmaz Arat'tan (40) bölgeyi devralmak istedi.

İddiaya göre, mahkemenin tahliyesi yönündeki kararına rağmen alanı boşaltmayan Arat kardeşler ile bölgeye gelen Mehmet Ali K, Salih K, Vedat G. ve İbrahim G. (39) arasında tartışma çıktı.

İki grup arasında bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüşen olayda tüfekle yaralanan Arat kardeşler, ambulansla Çardak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Başı ve göğsünden yaralanan Yılmaz Arat müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralının tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Polis, Mehmet Ali K, Salih K, Vedat G. ve İbrahim G'yi gözaltına aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • caner 2 yıl önce Şikayet Et
    ihaleyi biri alır diğeri bırakır bunlar ne kanun tanımaz adamlarmış ömür boyu sendemi kalacak kimse korkusundan gelmesin tovbe tövbe
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahiretimizi Unttuk Bu Dünya İçin Birbirimizi Boğazlar Hale Geldik Allah Islah Etsin Amin
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir ihale ki ihaleyi alanda ve kaybedende silahlar var. Belediyeler bu ihaleleri iş adamları yerine mafyalara mı veriyor.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle.
    Cevapla
  • Five pecent 2 yıl önce Şikayet Et
    Normal iş adamları paylaşmayı biliyor. Bunlar acemi. Anlaşamıyorlar her halde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Geri dönüş yok
Dünya gündemini sarsan iddia: Netanyahu gizli mektupla para istemiş!