Ukrayna Rusya savaşında Bayraktar TB2 SİHA yalanı patladı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlamasının ardından sosyal medyaya düşen görüntülerde Rus yanlısı ayrılıkçılar tarafından bir Bayraktar TB2 Siha'nın düşürüldüğü yönünde görüntülerin doğru olmadığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 24.02.2022 10:39 GÜNCELLEME 24.02.2022 15:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbass'a askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. 

BAYRAKTAR TB2 SİHA YALANI

Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş dünyanın gündemine oturdu. Türkiye'de de medya ve sosyal medyada savaş anlarına ait görüntüler dolaşmaya başlarken, bazı hesaplar Rus füzeleri tarafından vurulan Ukrayna füzelerinin görüntülerini 'Bayraktar TB2 SİHA düşürüldü' diye paylaştı.

Türkiye düşmanları ve Bayraktar TB2'yi hazmedemeyenler karalama kampanyası adına düşürülenin Türk SİHA'sı olduğunu savaş başlar başlamaz paylaşmaya başlayarak algı operasyonuna kalkıştı.

Bazı hesaplar tarafından yapılan paylaşımların gerçek olmadığı ortaya çıkarken, görüntülerde vurulanın bir füze olduğu ortaya çıktı.

RUSYA PİSTLERİ VURDU

Rusya gece başlattığı saldırıda Ukrayna'ya ait pistleri vururken, Bayraktar TB2 SİHA'ların da yer aldığı hangarı vurduğu iddia edildi.

YORUMLAR 15
  • medo 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Bayraktar Siha düşürülürse ruslardan daha çok içimizde ki bu hainler sevinir. Bu nasıl bir insanlıktır, kendi memleketine nasıl bir düşmanlıktır, nasıl bir ihanettir, dünya üzerinde başka bir örneği var mıdır bilmiyorum. Bunlar asla ama asla iflah olmaz. Bunların ilacı belli ama gel gör ki ne zaman nede zemin buna el vermiyor.
    Cevapla
  • Malatya lı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu velevki düştü düşede bilir buna sevinmek ancak bir hain ve münafık olmak lazım. Allah içimizdeki hainleri ve neslini yerin dibine soksun.
    Cevapla
  • sELAAHDDIN 2 yıl önce Şikayet Et
    Pist gerektirmeyen dar alanda , yolda vs kalkabilen sihalar gelistirilmeli
    Cevapla
  • neco 2 yıl önce Şikayet Et
    nasılda hoşunuza gider değilmi alçak oğlu alçaklar kanınız bozuk zaten
    Cevapla
  • bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    içimizdeki hainler Türkiye zararına çalışmaya başladı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar