93 yaşındaki sürücü çocuğa çarptı: Aracından bastonla indi

Eskişehir’de bir sürücünün otomobille 16 yaşındaki çocuğa çarpması sonucu meydana gelen kazada, aracından bastonuyla inen 93 yaşındaki şoför şaşkınlık yarattı.

93 yaşındaki sürücü çocuğa çarptı: Aracından bastonla indi
93 yaşındaki sürücü çocuğa çarptı: Aracından bastonla indi
GİRİŞ 15.05.2022 16:40 GÜNCELLEME 15.05.2022 16:40
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Eskişehir’de bir sürücünün otomobille 16 yaşındaki çocuğa çarpması sonucu meydana gelen kazada, şoförün 93 yaşında olduğunu gören vatandaşlar adeta şok geçirdi.

Kaza, Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 16 yaşındaki E.Ö. caddenin karşısına geçmek isterken gelen araçlardan dolayı yol ortasında durdu. O esnada 93 yaşındaki C.Y., kullandığı 26 NS 621 plakalı otomobil ile E.Ö.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen E.Ö. ciddi bir yara almazken, otomobilde ise maddi hasar oluştu.



93 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ ARACINDAN BASTONUYLA İNDİ

Meydana gelen kaza sonrası ileri yaşından dolayı desteksiz yürüyemeyen sürücü C.Y., elindeki baston ile çarptığı çocuğun yanına geldi. Olayın etkisiyle tansiyonu yükselen 93 yaşındaki C.Y.’nin yol ortasında kalan otomobilini trafik polisleri kenara çekerken, sürücü çarptığı yayayla birlikte ambulans bekledi. Kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince hem sürücü hem de yaralı kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

SÜRÜCÜYÜ GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Desteksiz yürümekte güçlük çektiği görülen 93 yaşındaki sürücü C.Y., görenleri şaşkına çevirdi. İleri yaşına rağmen araç kullanmaya devam etmesinden dolayı C.Y.’nin daha büyük kazalara sebebiyet verebileceğini söyleyen vatandaşlar, tepki gösterdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    70 yaş üstü ehliyetler iptal edilmeli hatta aracın ön koltuğunda oturduğu zaman bile tehlikeli olabilirler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka sağlığı yerinde ise, niye kullanamasın.. Genç olanlar hiç kaza yapmıyor mu??? Bilinçsiz eleştiri yapmayın.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    YUH OLSİN Kİ YUH OLSUN. Birini öldürene kadar yada kenid ... ne kadar araç sürecek herhalde
    Cevapla
  • Ayarcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Src belgesi ticari araç kullanırken şart.69 yaşından sonra ticari araç kullanamazsınız.. özel araçlar için bu yaş 75 olabilir... tâbi ki hastane raporu aldıktan sonra.belli bir yaştan sonra göz görmez kulak duymaz ve refleks ler azalır.bunun dikkate alınarak araç kullandırılması gerekiyor... bazı sürücülerin eli Yok ayağı Yok ama normal bir araç kullanıyor bu çok sakıncalı bir durumdur...
    Cevapla
  • Arda 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemden ayaginda terlikle araba kullaniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu