Suriye'nin kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 22.05.2022 10:20 GÜNCELLEME 22.05.2022 11:02
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde devam ediyor." paylaşımda bulunarak, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li teröristin, etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Atilla 1 yıl önce Şikayet Et
    Hergün biraz biraz kökünüzü kurutacağız hainler
    Cevapla
  • Kahraman 1 yıl önce Şikayet Et
    Elinize sağlık yiğit kahramanlar.
    Cevapla
  • Hakkı An 1 yıl önce Şikayet Et
    Görüntüde KARAKOL aktif tedbirlerinin hepsini ifşa/açık etmiş. Kendimizi kandırmak çok tehlikeli bir eylem. Üstelik burada eylem yok eylemsizlik ATALET var. O karakol her taşın altına bakmalı, girdikleri her mevzii, mevziiye gelen yolu tespit etmeli. O yolun yaklaşma istikametini haritasına işaretlenmeli. Yaklaşma istikameti gerisinde toplanma bölgelerini; ve komandolarca bu toplanma bölgesinde kaç kişi olabileceğinden kaç gruba ayrılmış olabilceklerinden hangi grubun nereye gitmiş olabileceğine kadar AYRINTILI bir rapor oluşturulmalı. O birlik komutanı uykusu kaçmalı. İşi bu raporu görünce başlıyor. "Acemi katır kapı önüne yük indirirmiş" ...
    Cevapla
  • Hakkı An 1 yıl önce Şikayet Et
    "Etkisiz hale getirildi" den anladığım ölü ve yaralı olarak; bölge taramasında 12 kişi veya silahı tesit edildi demek. Bir terminolojinin içinin boşaltıldığını görüyorum.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş verin chphdpiyisp haçlı teröristleri vatikan çocukları düşünsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!