Yolcu otobüsü ve kargo kamyonu çarpıştı: Yaralılar var

Malatya'da yolcu otobüsü ile kargo kamyonu çarpıştı. Meydana gelen kazada 17 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 20.06.2022 11:02 GÜNCELLEME 20.06.2022 11:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

M.İ. idaresindeki yolcu otobüsü, Malatya-Elazığ kara yolu Battalgazi ilçesi Merdivenler Mahallesi mevkiinde, M.Ö. yönetimindeki kargo kamyonuyla çarpıştı.

Kazada sürücü M.Ö. ile yolcular E.P, G.E, F.A.Ç, E.T, H.S, N.B, H.Y, M.B, E.G, H.E, H.A, Z.A.S, H.S.Ö, N.D, A.G ve P.B. yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Araçta sıkışan yaralılar Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince bulundukları yerden çıkarıldı.

Ambulanslarla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ve Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • YAYA 1 yıl önce Şikayet Et
    BÖYLE KAZALARI GÖRMESEM TÜRKiYE' DE OLDUĞUMU UNU TUYORUM.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Antalya'dan kahreden olay! Okuldan el ele çıkan iki kardeşi kaza ayırdı...
Seçim için kritik karar! Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran hamle