Tartışılan ördeklere İçişleri Bakanlığı sahip çıktı

İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da bir parkın göletinde ördek çaldıkları iddiasıyla gündem olan Iraklı kardeşlerin hayvan barınağına bırakmayı düşündüğü ördeklere sahip çıktı. Ördeğe, Gölbaşı Vilayetler Evi'nin bahçesinde bakılacak.

Tartışılan ördeklere İçişleri Bakanlığı sahip çıktı
Tartışılan ördeklere İçişleri Bakanlığı sahip çıktı
GİRİŞ 20.07.2022 18:10 GÜNCELLEME 20.07.2022 18:27
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Başakşehir'deki bir parkın göletinde yüzen ve sahibi oldukları iki ördeği alarak çantalarına koydukları anlara ait görüntüler "göletten ördek çaldıkları" iddiasıyla sosyal medyadan paylaşıldı. Kadınların kimliklerinin belirlenmesinin ardından İçişleri Bakanlığı devreye girdi. Irak vatandaşı Zeynep El Zuheyri ve kardeşi Fatma El Zuheyri'nin 3 ay önce Eminönü'nden yavruyken aldıklarını, evlerinde büyüttüklerini, çıkardıkları sesten komşuların rahatsız olması üzerine uygun bir hayvan barınağına bırakmayı düşündüklerini söylediği ördekler, yeni yuvalarına kavuştu.

Başakşehir'de göletten ördek çaldıkları iddiasıyla gündeme gelen kadınlardan açıklamaBaşakşehir'de göletten ördek çaldıkları iddiasıyla gündeme gelen kadınlardan açıklama

Başakşehir'de göletteki kazların çalındığı iddiasına emniyetten açıklamaBaşakşehir'de göletteki kazların çalındığı iddiasına emniyetten açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri, veteriner eşliğinde Iraklı kardeşlerin Fatih'teki evine giderek ördekleri teslim aldı. Ördekler, ekip araçlarının arka bölümüne, hayvanlar için özel dizayn edilen kafese konularak Ankara'ya getirildi.Gölbaşı Vilayetler Evi'nin bahçesinde koruma altına alınan ördeklere, buradaki ördek, kaz, tavus kuşu ve diğer hayvanlarla birlikte bakılacak. 

Tartışılan ördeklere İçişleri Bakanlığı sahip çıktı

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • pinocchio 1 yıl önce Şikayet Et
    bütün türkiye rahat bir nefes alabilir artık, İçişleri Bakanlığı 2 ördek sahiplenmiş.
    Cevapla
  • Kemalettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kira fiyatlarını bu ordekler mi arttırdı.Antalyada asgari ucrete daire bulunmuyor kiralık
    Cevapla
  • Erc 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul’da yaşıyorum suriyeliler Afganlar vb olmasa birçok sektörde çalıştıracak eleman yok ayrıca bayramda Anadolu’nun 3 ilini gezdim hayvancılıkta başta çobanlık olmak üzere vatandaşımızdan kimse beğenip çalışmıyor not: kimse bedava çalışıyorlar falanda zannetmesin iyide ücret alıyorlar hatta artık kendi piyasalarında fiyatı da onlar belirliyor. Yine Anadolu’da onlarca hayvanı arazileri olan besikicilik yapan maddi durumları da oldukça iyi olduğu halde evlenemeyen insanlar tanıyorum(işini beğenmeyip kız vermiyorlar)
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    HAYDİ ekipleri SOKAKLARDA İNSANLARA SALDİRİP CAN ALAN Başıboş sokak kopeklerine de müdahale edemez mi ?
    Cevapla
  • halit 1 yıl önce Şikayet Et
    hayvansever insan düsmanlari ne cok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"