Yabancı uyruklu dilencinin evi ve arabası olduğu ortaya çıktı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde zabıta ekipleri tarafından yakalanan yabancı uyruklu dilencinin evi ve arabası olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 29.07.2022 23:13 GÜNCELLEME 30.07.2022 10:43
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Gemlik ilçesi Doktor Ziya Kaya Mahallesi'nde Yalova yolu üzerinde çocukların dilendirildiği ihbarı üzerine zabıta ekipleri olay yerine gitti. Zabıtaya mukavemet gösteren yabancı uyruklu şahıslar, Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne getirildi. Mustafa Maher isimli dilencinin üzerinden 570 TL çıkarken, aracında daha fazla para olduğu belirlendi. Eskişehir Odunpazarı'nda evi de olduğu öğrenilen şahıs, iki çocukla dilencilik yaptığını itiraf etti. Mustafa Maher ve Malik Ali Muhammed isimli şahıslara işlem yapılırken, dilencilerin üzerinden çıkan paralara el koyuldu.



Olay yerindeki vatandaşların şahsın çocuklara kötü davrandığını ve zorla çalıştırdığını söyleyerek şikayetçi olduğu öğrenildi. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise güvenlik sorgulamasında şahısların suç kaydı olmadığını belirledi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Dilenciye para vermek, dilenciliğe ve tembelliğie teşviktir. Dilencilik yasaklanmalı, dilenci de, para veren de cezalandırılmalı.
    Cevapla
  • irfan 69 1 yıl önce Şikayet Et
    Arabanın masrafları var abi malum
    Cevapla
  • DYRL 1 yıl önce Şikayet Et
    İthal dilencimiz eksikti, tam oldu...!
    Cevapla
  • türbedar 1 yıl önce Şikayet Et
    zengin çıkan dilencilerden ve bizzat kendimin şahit olduğu bazı durumlardan sonra dilenciye ve camilere para verme işini çoook önceden bıraktım,
    Cevapla
  • EYT 1 yıl önce Şikayet Et
    cami ne alaka
    Cevapla
  • Şerif 1 yıl önce Şikayet Et
    devlete bak devlete.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama