Yunanistan itti! Deniz Kuvvetlerimiz yetişti

Ege'de Yunanistan'ın göçmenlere karşı insalık dışı muameleleri bitmiyor. 2 adet mülteci botu ile düzensiz göçmenlerin Türk kara sularına itildiği Deniz Kuvvetlerimiz tarafından tespit edildi.

GİRİŞ 30.07.2022 15:30 GÜNCELLEME 30.07.2022 15:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ege Denizi’nin Çeşme batısında, 29 Temmuz 2022 tarihinde Yunanistan’a ait P-930 sahil güvenlik botu tarafından 2 adet mülteci botu ile düzensiz göçmenlerin Türk kara sularına itildiği Deniz Kuvvetlerimize ait İHA ile tespit edildi.

Durum ivedilikle Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek düzensiz göçmenlerin Sahil Güvenlik unsurları tarafından kurtarılması sağlandı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu göçmenleri Türkiye'ye getirenleri yakalamadan polisimiz daha çok boşyere yorulur.
    Cevapla
  • Tokurcun 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye o kadar çok aferin alıyor ki tam Avrupalıların istediği gibi,ee ne olacak geri kabul var,at imzayı al başına çöp mülteci belasını..
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsafsızca yorum yapanlar. Kimse durduğu yerde bot ile ölümü göze alarak bir yere gitmeye kalkmaz. Kendinizi onların yerine koyun. Kendinizi yunan hükümeti nin yerine koyun kendinizi Türkiye hükümeti nin yerine koyun. Ne yaparsınız. O botların içinde siz varsınız, ne yapılması nı istersiniz. Herşeyden önce Allah korkusu olması gerek.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları bizler biliyoruz hainler hariç. Dış basına bu olayları hergün gönderin. Bugüne kadar yunanistanın yaptıklarını bütün dünyaya hergün gösterin. İnsan hakları sevicileri ikiyüzlü şeytanlar nerede. Kimin ne halt karıştırdığını herkes çok iyi biliyor ama nedense kör ve sağır oluyorlar. Aynısını biz yapsak bütün dünya ayağa kalkar. Allah onları da bu masum göçmenlerin durumuna düşürsün.
    Cevapla
  • 1821 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan'ın karasularına yasadışı yollardan ulaşmak için bazıları onları teşvik ediyor. Ve bu Yunanistan değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…