Yayla yolunda milyonluk kaza

Sakarya’nın Hendek ilçesinde yayla yolunda milyonluk ciplerin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Şarampole yuvarlanan Lamborghini içerisinde bulunan yaralıların kurtarılma anı ise cep telefonuyla kaydedildi.

Yayla yolunda milyonluk kaza
Yayla yolunda milyonluk kaza
GİRİŞ 06.08.2022 19:25 GÜNCELLEME 06.08.2022 20:43
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kaza, dün akşam saat 18.30 sıralarında Dikmen Mahallesi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.F.C. idaresindeki yabancı plakalı Mercedes marka lüks cip aynı istikamette ilerlemekte olan H.M. kontrolündeki 54 AAC 786 plakalı Skoda marka otomobili sollamak istedi.

Bu esnada karşı şeritten gelmekte olan E.K. idaresindeki Lamborghini marka lüks cip ile çarpıştı. Lüks iki cip ve bir otomobil olmak üzere toplam 3 aracın karıştığı kazada kontrolden çıkan Lamborghini şarampole yuvarlandı.

Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bölgeye ulaşan ekiplerce Lamborghini içerisinde bulunan M.M. (71), M.D. (65) ile Mercedes içerisinde bulunan D.Ş. isimli yaralılar ilk müdahaleleri sonrasında hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, milyonluk kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Aksaray68 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanya dan gelen icin tr ucuz evet. Sizin asgari ucrette afrika icin cin icin yüksek Tatile gidin vize yok Gezilcek cok yer var oralarda
    Cevapla
  • corumlu19 1 yıl önce Şikayet Et
    lamborgini içinde 2 kişi varsa birisi 71 yaşındaki bu erkek aracı kullanan 2 kişide 65 yaşında bir bayan olma ihtimali yüksek...bu ikisinden birisi bu aracı kullanıyorsan hangi akla mantığa lamborgini kullanıyor....
    Cevapla
  • Lak 1 yıl önce Şikayet Et
    Çorumlu ya masallah;)))
    Cevapla
  • emin tapan 1 yıl önce Şikayet Et
    zenginin malı züğürdün dilini yorarmis ummadigin taş baş yarar der atalarımız küçümseme sabret olsaydı mantık bu kaza olmazdı lada da insan yokmuydu ki robot mu kullaniyordu....
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    arabalar milyonluk olsa ne içindeki olmadıktan sonra
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Icinemi baktin veya bakma gücünmü var.... Allah akil versin hasetler....
    Cevapla
  • ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Görmezden gelllllll.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı