Şehit babası silahın kazara ateş alması sonucu hayatını kaybetti

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Ergenuşağı köyünde meydana gelen olayda, şehit babası Sezai Ağca silahın ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Şehit babası silahın kazara ateş alması sonucu hayatını kaybetti
Şehit babası silahın kazara ateş alması sonucu hayatını kaybetti
GİRİŞ 27.08.2022 22:38 GÜNCELLEME 28.08.2022 04:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Ergenuşağı köyünde Sezai Ağca, gece bahçeye gelen yaban domuzlarını korkutmak ve kovalamak için tüfeğini alıp bahçeye indiği sırada tüfeğin üzerine düşerek ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza sonucu hayatını kaybeden Sezai Ağca’nın şehit polis memuru Serkan Ağca’nın babası olduğu öğrenildi. Sezai Ağca, bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kozan Mezarlığına defin edilecek.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu nasıl düşmek, tüfeği kendi karnınamı dayamıştıki? Hadi eceli gelmiştir ama hep bu manyak şeyler bizim ülkemizdemi yahu? Allah rahmet etsin..
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    inanmadım, inanmam
    Cevapla
  • karaoglan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. ailecek çok güzel insanlardı. mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu ŞAHADET yeter bir insan için yeterde artar bile.Onun için HACCAK,GÜZ EL İNSAN OLMAK GEREKİYOR.Doğarken ağlardın gülerdi sana el alem.Öyle bir hayat yaşa ki sen ölürken gül ağlasın sana el alem.İnsan 3-5 damla kan,ırmak 3-5 damla su.Öyle bir hayata çattık ki hayata kurmuş pusu.Geldi ölümlü yalan geçti ölümsüz gerçek siz!hayat süren LEŞLER sizi kim diriltecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı