Metrodaki 'yan bakma' kavgasında göğsünden bıçaklandı

Bursa'da, 6 suç kaydı olan Emre E. (22), metroda kendisine yan baktığı iddiasıyla kavga ettiği Deniz Temurtürkan'ı (30) göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı. Metrodan kaçan Emre E., polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı.

GİRİŞ 17.09.2022 10:56 GÜNCELLEME 17.09.2022 12:25
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Olay, dün Nilüfer ilçesindeki Ataevler Metro İstasyonu’nda meydana geldi. İddiaya göre Emre E., tanımadığı Deniz Temurtürkan ile yan bakma nedeniyle tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda Emre E., Temurtürkan'a kafa atıp, göğsünden bıçakladı. Temurtürkan, kanlar içinde yerde kalırken, metrodaki yolcular ise panik yaşadı.

Emre E. de olay yerinden kaçtı. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi metroda bulunanlar tarafından yapılan Temurtürkan, ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Deniz Temurtürkan'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. 

Emre E. ise polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı. Sorgusu süren Emre E.'nin 6 suç kaydının bulunduğu belirtildi. 

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Savcılık ifadesi sonra Serbest bırakır lar
    Cevapla
  • vahit 1 yıl önce Şikayet Et
    hak, hukuk, adalet ,hak getire; gören duyan var mı?
    Cevapla
  • davut 1 yıl önce Şikayet Et
    idaaam....
    Cevapla
  • akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    serbet bırakın serbest...nasılsa kanunlarda karşılıgı yok ..varsın birkaç kişinin canını daha yaksın..6 suç kaydı neki biz 42 suç kaydında aranıp başıbos gzenleri görduk haberlerde.nede olsa hapiseneler dolu diye kanunlar böyle diye ceza yok bunlara..yazık cok yazık.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece 6 suç kaydımı o da neki biz 40 lar 50 ler duyduk daha çokmuş. doldurana kadar salarlar zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat