Alanya'da lisenin çatı katında yangın

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir meslek lisesinin çatı katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yangının söndürülmesi için çalışma başlattı.

Alanya'da lisenin çatı katında yangın
Alanya'da lisenin çatı katında yangın
GİRİŞ 26.10.2022 21:27 GÜNCELLEME 26.10.2022 21:28

Alanya’ya bağlı Fığla Mahallesi’nde bulunan Alanya Nezihe Soydan Ticaret Meslek Lisesi’nin çatı katında, saat 19.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Lisenin kullanılmayan atıl durumdaki binasının çatı kısmında çıkan yangını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yangına müdahale ederken, polis bölgede önlem aldı. Ekiplerin alevlere müdahalesi devam ediyor.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"