Şahan Gökbakar'dan ilginç 'Togg' paylaşımı!

Oyuncu Şahan Gökbakar, yerli otomobil Togg'un banttan inişinin ardından ilginç değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 31.10.2022 05:30 GÜNCELLEME 31.10.2022 08:32
Bu Habere 313 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görkemli bir törenle Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg'un seri üretiminin yapılacağı TOGG Gemlik Kampüsü'nün açılışını gerçekleştirdi. 

Açılışla birlikte Togg'un ilk akıllı cihazı banttan indi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan banttan inen ilk Togg akıllı cihazını kullanırken, Togg çalışanları ve katılımcılar büyük coşku yaşadı.

ŞAHAN GÖKBAKAR: GURUR DUYUYORUM!

Son zamanlarda yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şahan Gökbakar, Togg ile ilgili "Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi. Satışa başlansın, kullanayım, sürüş deneyimini de yazarım isteyen olursa." ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar'dan ilginç Togg patlaşımı

Övgüsünün ardından içindeki muhalif duyguları gizleyemeyen oyuncu Şahan Gökbakar, Türkiye'nin 61 yıllık hayalini gerçekleştiren hükümete yaptığı son paylaşımla haksız bir eleştiri yapmaktan kendini alıkoyamadı.

TOGG için ne düşünüyorsun abimm paylaşımını alıntılayan Şahan Gökbakar şu ifadeleri kullandı;

"Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi. Satışa başlansın, kullanayım, sürüş deneyimini de yazarım isteyen olursa.

Togg güzel bir proje. Hem çağı zamanında yakalamak hem de çevreci olması açısından çok iyi. Bence Togg'un tamamen yerli üretim olmasına gerek de yok.Fındık değil ki bu %100 yerli üretim olsun. Teknoloji artık tüm dünyadan toplanıyor. Yeterki geliştirelim, büyütelim...

Ha şunu da ekleyeyim, dünyaca ünlü otomotiv şirketi Volvo'yu Çinliler kaça aldı? 1.8 milyar dolara...Yani son 2-3 yılda sırf dolar kurunu tutabilmek için harcanan merkez bankası rezervinin, hepimizin parasının yüzde biri kadar. Bu da işin başka bir boyutu. Bilmem anlatabildim mi?"

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 313
  • Sonuncu Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsin ki deneyimini yazacaksın... Seni kemikliyen oldu mu bu konuda!!!? Herkes kendi işini yapsın, bu işin uzmanları da milleti deneyimleri ile bilgilendirir... Maydonozluktan vazgeçmek gerek
    Cevapla
  • Erdogan 1 yıl önce Şikayet Et
    İsveç te aptal volvoyu öyle verdi.sana 100 milyar versen vermez
    Cevapla
  • Rte 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok kuduracaksınız
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Merkez bankası senin gibi malesef osurarak piyasayı kontrol altında tutmuyor.
    Cevapla
  • urfalimuslum 1 yıl önce Şikayet Et
    bir soytarıya gereğinden fazla değer verirsen gelir böyle kendini bişey zannedip tepene biner.Cem yılmaz da muhalif ama en azından ürettiği birşey var hadi diyorsun neyse ama bu adamı o ivedik saçmalığıyla bir yere getiren toplumumuz suçludur,bunun suçu yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekleri savunan kadından kan donduran sözler: Çocukları ölümle tehdit etti!
Personel maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı içki ısmarladı