Skandal Togg paylaşımı sonrası Yılmaz Özdil, bu kez fena çuvalladı!

Güldür Güldür progamında Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'a ince bir gönderme yapıldı. Ancak bu skece sosyal medya hesabından cevap vermek isteyen Yılmaz Özdil, yaptığı paylaşımla hem alay konusu oldu hem de tepki çekti.

GİRİŞ 31.10.2022 07:21 GÜNCELLEME 31.10.2022 08:58
Bu Habere 166 Yorum Yapılmış

Sık sık siyasi ve politik konulara yer veren Güldür Güldür Show programında bu hafta da Yılmaz Özdli ve Uğur Dündar konu alındı. 

Dünyanın konuştuğu yerli otomobil Togg hazımsızlığını dile getiren ve yaptığı skandal çıkışlarıyla gündeme gelen Yılmaz Özdil, bu kez sosyal medyada fena patladı.

Skeçte kız isteme merasiminde siyasi kaygı yaşayan bir baba anlatılırken  Yılmaz Özdil için ise "Yılmaz Özdil yeni Atatürk kitabından sonra senin nikah şahidin olacak" ifadeleri yer aldı. Burada Özdil'in solculuğunun sadece Atatürk kitapları yazmaktan ibaret olduğuna dem vurulurken Özdil ve Dündar ince bir şekilde eleştirildi.

CEVAP VEREYİM DERKEN ÇUVALLADI

Sosyal medya hesabından bu skece cevap vermek isteyen Yılmaz Özdil, olayı farklı anlayıp çuvalladı.

DİNİ NİKAHI DA Tİ'YE ALDI

Skeçte geçen "Yeni Atatürk kitabımı yazdıktan sonra sendeyim" gafını anlamayan Özdil, olayı nikah şahitliğine çevirdi. "Nikah şahidi ben olduğuma göre, o evlilik hukuken sağlamdır, imam nikahına benzemez :))" açıklamasını yapan Özdil, bu açıklamayla da tepki çekti.

Kültürel değerlerimizde de yeri olan dini nikahı Ti'ye alan Yılmaz Özdil'e sosyal medyada tepki yağdı. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 166
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Ebucehiller bitmez, İslam'a kim saldırıyorsa kel aynak kuşları gibidir. Nesilleri tükenmek üzere . Kim bu Yılmaz Özdil, odunun bol olsun.
    Cevapla
  • Vahdettin Poyraz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Özdile niçin kızıyorsunuz o bir muhalif gazeteci ve işini çok güzel yapıyor. Afganistan, Pakistan, myanmar, suriye gibi ülkelerden gelrn mültecilere ak partililerde karşı ve istemiyorlar ama ak basın bunları yazamıyor nasıl yazsın kovarlar gazeteciyi. E, ozaman yazan cesur gazetecilerede kızmayın onlar var olacakki vatandaş olan biteni öğrenecek.
    Cevapla
  • E... 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğruyu yazsın o zaman sen nikahsızmısın mesela ?
    Cevapla
  • Refik Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin hukukunuzda çürük, şahitliğinizde kabul edilmez. kurban ol sen imama da nikaha da..
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz,özdil atatürk istismarcısı biri atatürkü ticari bir meta ve zenginleşme aracı olarak kullanan bir tüccar
    Cevapla
  • Memduh 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım bu gibi kişileri geberip gittikleri vakit ne olur,musalla taşına yatırıp da o taşı incitme ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı