Bursa'da sahte içki faciası! Ölü sayısı artıyor

Bursa'da sahte içkinden zehirlenip hastaneye kaldırılan ve durumu ağırlaşan 1 kişi daha hayatını kaybetti.

GİRİŞ 17.11.2022 15:33 GÜNCELLEME 17.11.2022 15:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bursa'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 6'ya yükselirken 6 kişinin tedavisi ise devam ediyor. Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yıldırım ilçesinde 14 Kasım’da sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol Oktay, Necip Cece, Fuat İşcen, Kamil Cihat İ., Murat K., Bülent D., Ramazan Ç., Fatih U., Suriyeli Basem M., Celal T., Erhan S., Mahmut Akça ve M.A. ambulanslarla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma ve Çekirge Devlet hastanelerine kaldırıldı. Ancak Şakir Çelik, Erol Oktay, Necip Cece ve Fuat İşçen, yaşamını yitirdi.

Hastanede tedavileri süren 10 kişiden Mahmut Akça da dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Fatih U. ile Murat K. taburcu edilirken, tedavilerine devam edilen 7 kişiden 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Nail erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    içki gerçek olsa şifa mı olacaktı .içki bütün kötülüklerin anasıdır .içki içen diğer haram ve günahlarıda kolayca yapar.
    Cevapla
  • dırdıristan 1 yıl önce Şikayet Et
    sahtesini de gerçeğini de içmesinler kardeşim haram ve en büyük günahlardan gerçi haram kimin umurunda ki ölünce getirirler musallaya formaliteden ritüeli yapıp gömer gideriz ALLAH imanımızı artırsın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    icmesinler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Beter olsunlar.Facia falan değil.AbartmayınAllaha şükür belalarını veriyor. Elhadülillah.
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölüme bak sahte icki ne nasipsiz insanlar var RABBIM ÖLÜMÜN HAYIRLISINI NASIP ETSIN
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!