"Saadet zinciri" mağduru bir kişi daha çıktı: 800 bin lira kaptırdı!

Samsun ve Konya’da faaliyet gösteren 2 erkek kardeş kar payı verdikleri vaadiyle ağlarına düşürdüğü mağdur vatandaşlar tek tek ortaya çıkmaya başladı. Mağdulardan biri de 800 bin lirasını kaptırdığını söyledi.

"Saadet zinciri" mağduru bir kişi daha çıktı: 800 bin lira kaptırdı!
"Saadet zinciri" mağduru bir kişi daha çıktı: 800 bin lira kaptırdı!
GİRİŞ 07.12.2022 17:09 GÜNCELLEME 07.12.2022 17:09

Kolay para kazanmak isteyenlerin düştüğü saadet zinciri olayında mağdurlar ortaya çıkıyor. 2 kardeşin yazılım işi yaparak kar payı verdikleri vaadiyle ağlarına düşürdüğü ismini vermek isteyen mağdur vatandaşlardan biri daha açıklamalarda bulundu.

"800 BİN LİRA CİVARINDAN KAYBIM VAR"

İsminin açıklanmasını istemeyen mağdur vatandaş, "Yaklaşık olarak 13- 14 ay önce E.P. adındaki arkadaşımızın eski model bir arabası vardı. Onu değiştirip lüks bir araba aldıktan sonra şakalaşmıştık 'araba nereden, gayet güzel' diye. O da bana 'kardeşim yazılım mühendisi oldu. Amerikan borsalarında oynuyoruz. Gel sana da yapalım' dedi. Ben de elimde olan ufak miktardaki parayı verdim. Aylık düzenli olarak paraları veriyorlardı. Bana verdikleri her paranın içinden bir kısmını alıp onlara tekrar yükselsin diye veriyordum. Bu şekilde devam etti ve büyük bir rakama ulaştı. Birkaç kere kredi çekip ona verdim. 22 Ekim Cumartesi günü parayı getirmeyince 2 arkadaşın arabalarını almışlar ve paralarını ödemeyip kaçmışlar. O andan sonra olaylar patlak verdi. Benim de 700-800 bin civarında bir kaybım var. Hiçbir şey hissedecek hal bırakmadılar. Bizi de kendilerini de perişan ettiler. Parayı peşin bir şekilde elden vermiştim. İnşallah hak ettikleri cezayı alırlar. İnsanları dolandırarak, iyi niyeti suiistimal ederek herkese ailecek vaatler verdiler" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması