Eyüpsultan'daki fabrikada yeniden yangın çıktı

Eyüpsultan'da geçtiğimiz hafta 20 saatlik mücadelenin ardından söndürülen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği fabrikada yeniden yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Eyüpsultan'daki fabrikada yeniden yangın çıktı
Eyüpsultan'daki fabrikada yeniden yangın çıktı
GİRİŞ 27.12.2022 17:23 GÜNCELLEME 27.12.2022 17:23

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta, otomobiller için filtre ürüten iki katlı fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine, çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 saat süren çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Yangında haber alınamayan fabrika çalışanı Sedat Cesur'un 24 saat sonra cesedi bulundu. Soğutma çalışmalarının sonlandığı fabrikada bugün saat 16.00 sıralarında yeniden yangın çıktı. Yangını, itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek söndürdü.    

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..