Bahçelievler'de beton mikseri minibüse çarptı: Yaralılar var

Bahçelievler'de beton mikseri sürücüsü, yolcu indiren minibüse arkadan çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Bahçelievler'de beton mikseri minibüse çarptı: Yaralılar var
Bahçelievler'de beton mikseri minibüse çarptı: Yaralılar var
GİRİŞ 17.01.2023 09:18 GÜNCELLEME 17.01.2023 09:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza saat 08.00 sıralardan Cemal Ulusoy Caddesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre 34 M 2041 plakalı minibüs şoförü H.K.Y., yolcu indireceği sırada Mervan A.'nın kullundağı beton mikseri arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüste bulunan yolculardan 5'i yaralandı. Yaralılardan ikisi ambulansla hastaneye kaldırılırken 3 yolcu kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.  Kaza nedeniyle caddede uzun trafik yaşanırken, kazaya karışan araçların çekilmesiyle trafik normale döndü. 

Yolculardan Oktay Gülşen, "Tam minibüsten ineceğim sırada arkadan çarptı. Ne olduğunu biz de anlamadık. Benim ayağım ve omuzumda biraz ağrı var. Minibüste 10-15 kişi vardı" dedi. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Acımasız katil mikser tır kamyon çoğun araç muayenesi yok plaka yok 50 tane polis yanında geçer sormaz plakan nerede
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama