Meriç Nehri'nde yakaladılar! 2 metre uzunluğunda...

EDİRNE'de 2 amatör balıkçı, Meriç Nehri'nde 2 metre 10 santim uzunluğunda ve 103 kilogram ağırlığında yayın balığı yakaladı.

Meriç Nehri'nde yakaladılar! 2 metre uzunluğunda...
Meriç Nehri'nde yakaladılar! 2 metre uzunluğunda...
GİRİŞ 20.01.2023 20:52 GÜNCELLEME 20.01.2023 20:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış



Üyüklütatar köyünde amatör balıkçılar Mustafa Büyükgedik ve Mümin Çetin, Türkiye ile Yunanistan sınırını oluşturan Meriç Nehri'ne balık tutmak için ağ gerdi. Amatör balıkçıların ağına, 2 metre 10 santim uzunluğunda ve 103 kilo ağırlığında yayın balığı takıldı. Balığı karaya güçlükle çıkardıklarını ve satmayı düşünmediklerini söyleyen Mustafa Büyükgedik, "Tutmak biraz zor oldu. Ellerimizi ısırdı, parçaladı ama yakaladık. Çok zahmet çektik ama yakaladık. Güçlü balık" dedi.

Ağaca astıkları balıkla hatıra fotoğrafı da çektiren balıkçılardan Mümin Çetin, "Ağı parçaladı, balık bizi çok zorladı. 30 sene önce de bu kadar büyük balık tutmuştum ama 30 senedir ilk defa bu kadar büyük balık tutuyorum. Meriç Nehri'nde böyle büyük balıklar azaldı" diye konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Nurullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Geri birakilmasi gerekirdi. Hayvanı öldürmüşler yemek için. Yaziklar olsun cehalete
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi