Yeğenini kurtarmak için kolunu kestirdi, hastanede hayatını kaybetti!

Antakya'da bebek yeğeni Kevser ile enkaz altında kalan Cuma isimli talihsiz adam, yeğenini kurtarmak için kolunu kestirdi. Her ikisi de enkazdan kurtarılırken, Cuma isimli vatandaş hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 09.02.2023 13:44 GÜNCELLEME 09.02.2023 14:06
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli meydan gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından enkaz altından daha fazla canlı insan kurtarmak için sahada büyük bir çalışma var.

O çalışmaları yerinde takip eden Hakan Hatipoğlu'nun yaptığı bir paylaşım, takipçilerini yasa boğdu.

BEBEĞİ KURTARMAK İÇİN KOLUNU KESTİRDİ

Hakan Hatipoğlu'nun tanık olduğu kurtarma faaliyetinde; bebek yeğeni Kevser ile birlikte enkaz altında kalan Cuma isimli talihsiz bir adam, yeğenini kurtarmak için kolunu kestirdi.

Arkasında kalan Kevser'e ulaşılması için kolunun kesilmesini kabul eden Cuma kolu kesilerek enkazdan çıkartılıp hastaneye kaldırıldı.

Hatipoğlu o anları şöyle anlattı:

Şu binanın içinde bir tane adam var. Arkasında da bebek var. Adamın kolu enkazın altında kalmış ve birazdan kabul etti kolunu kesecekler, arkasındaki bebeğine ulaşmak için. Burada çok büyük bir olay yaşanıyor.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Tedavi altına alınan Cuma hastanede daha fazla dayanamayarak yaşamını yitirdi.

Kevser bebeğin enkazdan çıkartıldığı anlar kameralara yansırken Hatipoğlu, şahit olduğu bu olay karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    kimse algı yapmasın Allah kimsenin başına vermesin deprem de betonun altında ezilmiş kol zaten kangren olmuştur bun kesilmesi lazımdır çünkü hastayı kurtarmak içindir kol gitmiş hasta kurtulsun diyedir olay budur yazık olmuş Allah herkese yardım etsin kimse suclu degildir bugünkü günde birlik beraberlik içinde olmalıyız sabır metanet diliyorum herkese ölen lere Allah rahmet eylesin yaralara acil şifa diliyorum çok üzgünüz
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah im sen yardım eyle biz aciziz sen koru yarabbi cümle müslüman kardeşlerimizi
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    yok ya. böyle bişey yok. uydurmayın. kimse o pozisyonda cerrahi bişey yapamaz. bırakın saçmalamayı. nasıl bi toplum olduk. algı peşinde reyting peşinde. nerde muhalifler. hataydan başka il yokmu. reziil herifler. çıkmış konuşuyorlar. insanlara arama kurtarma ekiplerine gram saygınız yok. yeter ya idam çıksın sonra bu algıcılara bakılsınnnnn
    Cevapla
  • ciminli 1 yıl önce Şikayet Et
    erzincan ve marmara depremlerinde kaç kere görüldü duyuldu insanlar çıkabilmek için kendi uzuvlarını kesmedimi. hayatı sen kolaymı sandın can bu can adamın kolu demekki zaten ezilmiş dönüş yok hiç değilse yeğenimde hızlıca kurtulsun diye kestirmiş
    Cevapla
  • izmitli depremzede 1 yıl önce Şikayet Et
    kocaeli depreminde bir kaç kez bu kesilme olayına bizzat şahit oldum olabilir ..Rabbim depremde ölen şehitlere rabbim rahmet etsin yaralılara şifalar versin
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Size diyecek birşey bulamıyorum insanları bu durumda neden yalan söylesin orada yüzlerce insan var hadi o adam yalan söylüyor hiç mi gören başkası yok bunu sizin zihniyetiniz batsın allaha havale ediyorum sizi
    Cevapla
  • Ayyildizim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözün bittiği yerdeyiz hangi acimiza yanalim ayni aileden 6 - 7 kisi birden ölene mi ailecek yok olana mi? Beni kurtarin ben iyi olacagim deyip ölene mi , kolunu kestirmeyi kabul edip can verene mi hepsinin ayri acisi hikayesi var Allah im sen sabir ver Amin.
    Cevapla
  • Osman Teyfur 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sen rahmet et... Bu acılara yürek dayanmaz... Rabbim muhafaza eyle, üzerimize sabır ve metanet yağdır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!