2 kişiyi öldürdü, arabadaki cesetle yakalandı!

Bursa'da psikolojik problemleri olduğu öğrenilen bir kişi aynı daireyi paylaştığı ev arkadaşını ve köpeğini, 3 gün sonrada aynı mahalledeki eczanenin kalfasını öldürüp otomobilini gasp etti.

GİRİŞ 01.03.2023 06:05 GÜNCELLEME 01.03.2023 09:28
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Şüpheli şahıs çaldığı otomobili ile İstanbul'da yakalanırken eczacı kalfasının cesedi otomobilin bagajından çıktı.

Bursa’da eczacı kalfası Serdar E.’den (47) haber alamayan yakınları, polise kayıp ihbarında bulunup en son Ahmet Burak D. isimli kişiyle görüldüğünü söyledi. Soruşturma başlatan polis ekipleri, MOBESE kameralarından Serdar E.’ye ait 16 BT 773 plakalı mavi renkli Seat Leon marka otomobilin İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde olduğunu tespit etti. Bunun üzerine Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle irtibata geçti.

Harekete geçen ekipler, Büyükçekmece ilçesi Sinanoba Mahallesi Ertekin Caddesi üzerinde seyreden otomobili durdurdu. Otomobilin sürücüsü Ahmet Burak D.’yi(41) yakalayan ekipler, otomobilde yaptıkları aramada bir tabanca ve Serdar E.’nin cesedini battaniyeye sarılı ve başından vurulmuş halde bagajda buldu. Serdar E.'nin cesedi otopsi için Adli Tıp Morguna götürüldü.

Gözaltına alınan Ahmet Burak D. ilk sorgusunda Serdar E.’yi öldürdüğünü, Bursa’daki ev arkadaşı Murat K.'yi de (39) 3 gün önce öldürdüğünü söyledi. Ahmet Burak D.’nin Bursa’nın Osmangazi ilçesinde Tahtakale Mahallesi’ndeki evine giden Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Murat K.’nin başından ve boynundan tabanca ile vurulmuş cansız bedenini buldu. Öte yandan Ahmet Burak D.’nin evdeki köpeği de öldürdüğü belirlendi.

Murat K. ile birlikte öldürülen evdeki köpeğin cansız bedenleri, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İlk incelemede Murat K. ve Serdar E.'nin tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından verilen bilgilerin ardından İstanbul'da yakalanan şüpheli Ahmet Burak D. gece geç saatlerde Bursa'ya getirildi. Geniş güvenlik tedbiri alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne sokulan Ahmet Burak D'nin yapılacak sorgulamasının ardından yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    bizi yönetenler Allah ın kahhar sıfatı ile kahrolasınız,bize bu kanunları layık gördüğünüz için
    Cevapla
  • gariban sivasli 1 yıl önce Şikayet Et
    idam cezası bekliyoruz
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Psikolojik hastalığı varsa kendini öldürsün öldüren yok. Hastalık bahane nasıl olsa hapis yatmak yok kafanı taktığını öldür arabada gezdir yakalanınca hastayım yağlı urganı görsün hiçbir hastalık emaresi kalmaz.Yoksa butür cinayetler arkası gelmez.
    Cevapla
  • hasan elçin 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet nerdesin
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunlar pisikojik problem bahanesiyle namuslu insanları katletmeye devam mı edecek böyle adalet mi olur hakim hâkimliğini savcı savcılığını yapamayacaksa neden girdiniz bu işe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Göktaş: Evlilik kredisinde ilk ödeme 21 Mayıs'ta
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!