Refüjü aştı, karşı şeritteki araca çarpıp takla attı: 3 yaralı

Bakırköy’de kontrolden çıkan otomobil refüjü aşarak yolun karşısındaki araca çarptı. Otomobilin takla attığı kazada 3 kişi yaralandı.

Refüjü aştı, karşı şeritteki araca çarpıp takla attı: 3 yaralı
Refüjü aştı, karşı şeritteki araca çarpıp takla attı: 3 yaralı
GİRİŞ 17.03.2023 01:03 GÜNCELLEME 17.03.2023 01:03

Kaza, akşam saatlerinde Bakırköy Yeşilköy Mahallesi Havalimanı Caddesi'nde meydana geldi. Ankara istikametine giden Yusuf K. idaresindeki 34 TK 0440 plakalı otomobil, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp refüjü aşarak yolun karşısına geçti, ters istikametten gelen Mebruke Y. kontrolündeki 34 EUN 860 plakalı araca çarpıp takla attı.

Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise kaza sonucu yaralanan Yusuf K. ve aracında bulunan 2 kişiyi yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Ekipler kazanın nedeni ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi