Andırın'da 4,2 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde saat 06.38'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 6,99 kilometre derinlikte oluşan sarsıntı, herhangi bir olumsuz duruma sebep olmadı.

GİRİŞ 08.06.2023 07:05 GÜNCELLEME 08.06.2023 10:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 06.38'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini duyurdu.

Yerin 6,99 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, kent merkezinde hissedildi.

Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1
  • Nezih 10 ay önce Şikayet Et
    Emin olun çok kimse hissetmemiş.Ben dahil.Sanırım süresi çok kısaydı.Bununla yaşamaya alışacağız.Yüksek ve abartılı konutlar yapmayarak!Sağlam ve az eşyalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nihal Candan: İnsanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız?
İstifa etmemek için direniyor! Mehmet Büyükekşi'nin yeni açıklamaları pes dedirtti