Andırın'da 4,2 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde saat 06.38'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 6,99 kilometre derinlikte oluşan sarsıntı, herhangi bir olumsuz duruma sebep olmadı.

GİRİŞ 08.06.2023 07:05 GÜNCELLEME 08.06.2023 10:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 06.38'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini duyurdu.

Yerin 6,99 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, kent merkezinde hissedildi.

Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Nezih 2 yıl önce Şikayet Et
    Emin olun çok kimse hissetmemiş.Ben dahil.Sanırım süresi çok kısaydı.Bununla yaşamaya alışacağız.Yüksek ve abartılı konutlar yapmayarak!Sağlam ve az eşyalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Gazze'de kafeteryaya sığınan sivilllere saldırdı
Erdoğan: Enflasyona karşı tavizsiz duruşumuzu koruyacağız