Ordu'daki faciada sara krizi şüphesi

Ordu'nun Ünye ilçesinde aynı aileden 6 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına neden olan aracın sürücüsünün epilepsi hastası olduğu ortaya çıktı.

Ordu'daki faciada sara krizi şüphesi
Ordu'daki faciada sara krizi şüphesi
GİRİŞ 21.07.2008 16:30 GÜNCELLEME 21.07.2008 16:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ordu'nun Ünye ilçesinde aynı aileden 6 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına neden olan aracın sürücüsünün epilepsi hastası olduğu ve kaza sırasında kriz geçirmiş olabileceği bildirildi.

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden İbrahim, Yasemin, Hüsne, Aysun, Bahar Yazıcı ve 2 aylık bebek Ela Yazıcı'nın cenazeleri toprağa verilmek üzere Gürgentepe ilçesine getirildi.

Cenazelerin taşınması sırasında ölenlerin yakınları fenalık geçirirken, aileyi cenazeye katılanlar teselli etmeye çalıştı.

Bu arada, kazada direksiyon hakimiyeti kaybolarak köprü korkuluklarına çarptıktan sonra bariyerlerden düşen otomobili kullanan İbrahim Yazıcı'nın epilepsi hastası olduğu ve son günlerde sık sık kriz geçirdiği bildirildi.

Yakınları, kazanın da muhtemelen böyle bir kriz sırasında meydana gelmiş olabileceğini söylediler.

Kazada hayatını kaybedenlerden Hüsne ve Aysun'un sürücünün gelinleri, Yasemin ve Bahar'ın yeğenleri, 2 aylık Ela'nın ise sürücünün torunu ve Aysun Yazıcı'nın kızı olduğu öğrenildi.

Otomobildekilerin, sağlık sorunu nedeniyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Ela'yı kontrol için hastaneye götürmeye çalıştıkları bildirildi.

Ordu'dan Samsun yönüne giden İbrahim Yazıcı yönetimindeki 52 FH 626 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu Çınarsuyu yöresindeki Atmaca Köprüsü'nde bariyerlere çarparak köprüden düşmüştü.

AA

YORUMLAR 2
  • suat çağman 15 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin. Ölenlere rahmet yakınlarına sabır diliyorum...
    Cevapla
  • Nuh Recep 15 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin.. Ölenlere Allah'tan rahmet , Kederli ailesine sabırlar dilerim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli bakandan alçak Gazze çağrısı! 'Ahlaki ve insani' deyip duyurdu
Ballon d'Or'un kazananı kim olacak! İşte favori yıldızlar