Beşiktaş’ta tarihi binada çökme! İstanbul Valiliği acı haberi duyurdu

İstanbul Valiliği, Beşiktaş’ta tarihi binada duvarın çökmesi sonucu yaralanan iki işçiden birinin hastanede yaşamını yitirdiğini, diğer işçinin ise tedavisinin devam ettiğini bildirdi.

GİRİŞ 12.08.2023 21:05 GÜNCELLEME 12.08.2023 21:09
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Kuruçeşme Mahallesi’nde restorasyonu süren tarihi binada saat 15.30 sıralarında işçilerin çalışması sırasında duvarda çökme meydana geldi.

Çöken duvarın altında kalan işçiler Atilla Aydın ve Dursun Bayar sağlık ekipleri tarafından hastanede kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahaleye rağmen Atilla Aydın kurtarılamadı, Dursun Bayar'ın ise tedavisi devam ediyor.

1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı, restorasyonu süren tarihi binanın duvarının çökme anı anbean kameraya yansıdı.



İSTANBUL VAİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA!

Kuruçeşme’de restorasyonu süren tarihi binada saat 15.30 sıralarında işçilerin çalışması sırasında duvarda yaşanan çökmeyle ilgili İstanbul Valiliğinden açıklama geldi.



Açıklamada, “Duvar çökmesi olayında 2 kişi yaralanmış olup, Dursun Bayar (24) hayati tehlikesi olmayacak şekilde hastaneye kaldırılmıştır. Şahsın tedavisi devam etmektedir. Olayda göçük altında kalan ve göçük altından ağır yaralı olarak çıkarılan Atilla Aydın ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili adli süreç başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Sivaslı 8 ay önce Şikayet Et
    Ne tarihimizi koruyabildik ne ahlakimizi ne dinimizi nede kuranımızı koruyamiyoruz sadece başka milletlerden kalan kalintilara sahip çıkıyoruz
    Cevapla
  • bilirkişi 8 ay önce Şikayet Et
    yav bende bunu anlamıyorum tarihi diye çivi çaktırmıyorsunuz bakımsız kalıyor evler sonrada yıkılıyor tabi yıkılır bunun sorumlusu tarihi diye inat edip evleri bakımsız bırakanlardır
    Cevapla
  • Hilmi 8 ay önce Şikayet Et
    İş güvenliği sıfır denetim sıfır hep bizde oluyor bu işler
    Cevapla
  • adil 8 ay önce Şikayet Et
    devletlen ne alakası var, sıkıntı insanda
    Cevapla
  • BIKKIN 8 ay önce Şikayet Et
    Hep biz de olmuyor,her yerde oluyor fakat biz de Devletini kötülemek için tetikte bekleyen o kadar hain varki dünyanın hiç bir yerinde olmadığı kadar.Batı da şahit oldunuz mu Devletini bir başka ülkeye şikayet edenlere ?
    Cevapla
  • Sofi 8 ay önce Şikayet Et
    Takdir,kader. Kaderinde varmış. Allah yazınca oluyor büyle şeyler. Allah rahmed eylesin. İnssAllah.Allah hepimize hayırlı güzel kaderler yazsin
    Cevapla
  • Dürüst vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Denetliyenlerde ne kalp ne akıl var....disiplinsizler....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şimşek talimatı verdi! Erdoğan'ın masasına geliyor: İşte kamuda tasarrufun ayrıntıları
AK Parti'de değişim: 2K formülü