Survivor şampiyonu Turabi hastanelik oldu: Artık tövbe...

Peş peş katıldığı Survivor'da şampiyon olduktan sonra yurt dışında yaşamaya başlayan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir süre önce hastaneye kaldırıldığını ve tedavi gördüğünü söyledi.

Survivor şampiyonu Turabi hastanelik oldu: Artık tövbe...
Survivor şampiyonu Turabi hastanelik oldu: Artık tövbe...
GİRİŞ 18.08.2023 10:07 GÜNCELLEME 18.08.2023 10:08
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İki kez Survivor'da şampiyon olduktan sonra yurt dışında katıldığı yarışmada da birincilik elde eden Turabi Çamkıran, uzun süredir yurt dışında yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından müstehcen fotoğraflarını yayımlamasıyla tepki çeken Çamkıran, bir süredir hastanede tedavi gördüğünü belirterek helallik istedi.

1,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından hastanede çekilen fotoğrafları yayınlayan Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini söyledi.

Görüntüleriyle sevenlerini korkutan Çamkıran, şu ifadeleri kullandı: 

"Azrail'e mesaj attım; 'Gel beni al!' diye. O da mesaj atmış; 'Gülüşün dert olmuş seni çekemeyenlere. Onlara inat yaşa!' diye. Şaka şaka. Ciddiye almış mesajımı. Az kalsın beni alıyordu şereflinin zıttı. Siz siz olun Azrail'le oynaşmayın. Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah. Şimdilik hoşça kalın."

"ARTIK TÖVBE, EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞACAĞIM"

"Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma. Artık tövbe. Ölmez sağ kalırsam hayatımın kadınını bulup, hemen nikahı basacağım. 2024 bitmeden de evlenip, çoluk çocuğa karışıp, ailemle mütevazi bir hayat yaşayacağım. Ve ne kadar erteleyip yapmadığım şey varsa ayağa kalkar kalkmaz onları yapacağım. Duam belli, duyan belli. Hayat kısaymış. Her kimin kalbini kırdıysam kusuruma bakmasın. Cahilliğimden yapmışımdır."

 
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • FIRAT 8 ay önce Şikayet Et
    Zaten cahilsin bunu yeni mi öğrendin !!!
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    O PKK İşareti Ne Oluyor
    Cevapla
  • katibb 8 ay önce Şikayet Et
    böyle ciğeri beş para etmeyenlere prim verilirse olacağı bu ! ecel geldiğinde gör bakalım Allah'ın meleğine mesaj atmayı..
    Cevapla
  • muhammet EMİN 8 ay önce Şikayet Et
    Tınnnnnnnnn sen kimsin
    Cevapla
  • yahya 8 ay önce Şikayet Et
    boş yaşadığını anlaımış. inşallah eski hayatına geri dönmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!