Eski Bakan Kutbettin Arzu'dan acı haber! Havuzda boğularak hayatını kaybetti

Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve eski AK Parti Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 30.08.2023 12:55 GÜNCELLEME 31.08.2023 10:06
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Eski Bakan Kutbettin Arzu, Yalova’nın Termal ilçesindeki TBMM misafirhanesindeki havuzda boğuldu.

Kutbettin Arzu kimdir ve aslen nerelidir? Kutbettin Arzu'nun biyografisiKutbettin Arzu kimdir ve aslen nerelidir? Kutbettin Arzu'nun biyografisi

Edinilen bilgiye göre, Yalova’nın Termal ilçesinde bulunan TBMM lojmanlarına tatile gelen 68 yaşındaki Kutbettin Arzu, tesisin havuzunda ölü bulundu. Tesis çalışanları 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, eski bakan Arzu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Arzu'nun havuzda kalp krizi geçirerek boğulduğu belirlendi.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı. Savcının incelemelerinin ardından Arzu'nun cenazesi, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kutbettin Arzu'nun cenazesi İstanbul'dan uçakla memleketi Diyarbakır'a getirildi. Arzu'nun cenazesi, Diyarbakır Havalimanı'nda tören mangası eşliğinde cenaze aracına konularak, merkez Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'na nakledildi.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Arzu'nun naaşı, Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı İkizoluk Mahallesi'ndeki aile kabristanına defnedildi.

23. Dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili olan Kutbettin Arzu, 2015 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yapmıştı. Arzu, 2009'da Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuştu.

KAYNAK: HABER7 VE AJANSLAR
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 82
  • Doğrucu Davut 8 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin de, bir dönem milletvekilliği yapmış olmakla ömür boyu özel muamele görme ayrıcalığı saçmalıktır. Bende bu devlete 33 yıl hizmet ettim ama sözde bizim özde bizden başka herkesin, özellikle de milletvekili ve bakanların misafirhane olarak kullandığı öğretmenevinden niye faydalanamıyorum?
    Cevapla
  • yavuz 8 ay önce Şikayet Et
    millet vekillerine hakımı helal etmem yaşasın
    Cevapla
  • Memed 8 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin atom karınca gibi çalışkandı rahmetli
    Cevapla
  • TÜRKİYE 8 ay önce Şikayet Et
    ALLAH Rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Engin ÇELİK 8 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Mekânı cennet olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vekaletle kurban kesim bedeli açıklandı
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Takmayan trafiğe çıkamayacak