Tartıştığı kocasını uykusunda öldürdü

Konya'da bir kadın, tartıştığı kocasını uyurken bıçaklayarak öldürdü. Polisi arayarak kendini ihbar eden kadın, gözaltına alındı.

Tartıştığı kocasını uykusunda öldürdü
Tartıştığı kocasını uykusunda öldürdü
GİRİŞ 19.09.2023 15:31 GÜNCELLEME 19.09.2023 15:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Konya’nın Karapınar ilçesinde bir kadın, tartıştığı eşini uyurken bıçaklayarak öldürdü.

Olay, gece saatlerinde Ulus Mahallesi Besihaneler civarında bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında sık sık tartışma yaşandığı belirtilen S.K. ile kocası Ahmet Kalkan (40) arasında yine tartışma çıktı.

Gece saatlerinde eline bıçağı alan 3 çocuk annesi S.K., çocukları yan odada uyuduğu sırada eşi Ahmet Kalkan’ı uyurken boğazından bıçakladı.

KENDİNİ İHBAR ETTİ

S.K. daha sonra polisi arayarak kocasını bıçakladığını söyledi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Ahmet Kalkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Kalkan’ın cansız bedeni evde yapılan incelemenin ardından Karapınar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, zanlı S.K. polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Merdane 7 ay önce Şikayet Et
    Kadına pozitif ayrımcılık uygulamasının yansımaları.
    Cevapla
  • ismail 7 ay önce Şikayet Et
    Yanlış eskiden insanlarımızın imanı inancı sağlamdı Rabbinden korkardı cana kıyarsa ebedi cehenneme gideceğini bilirdi şimdi iman yok allah korkusu yok herşey beklenir insanoğlundan
    Cevapla
  • okan 7 ay önce Şikayet Et
    insanlar sabırsız oldu. istedikleri olmayınca psikolojileri kaldırmıyor. eskiden adam aksama kadar 3 kurus için calısırdı. camasır makinesi, bulasık makinesi hazır bez vs yokkan kadın evde annelik yapardı. kimsenin de psikolojisi bozulmazdı. refah olunca insanların hedefi kayboluyor. hedefsiz olunca da can sıkıntısı işte. birbirlerine sarıyorlar. kimin gücü kime yeterse
    Cevapla
  • Tarafsız Taraftar 7 ay önce Şikayet Et
    Erkeğe şiddete hayır. Kahrolsun kadın şiddeti.
    Cevapla
  • Nuri er 7 ay önce Şikayet Et
    Konya karapınar da adam insan öldürmek sıradan bir olay çok cahil kum şeytanları daha öncede bir köpek için iki kişi öldürülmüştü. Çölün şeytanları diye boşa dememişler. Adamı niçin öldürdü bakalım kadın. Para bol olunca şeytanları da bol.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!