Kendisini ve çocuklarını döven kocasını uyurken öldüren kadın hakkında yeni gelişme

Konya'nın Karapınar ilçesinde uyuşturucu alan ve sık sık kendisini ve çocuklarını döven kocası Ahmet Kalkan'ı (40) yatağında uyurken boğazından bıçaklayıp öldüren Süreyya Kalkan (39), sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kendisini ve çocuklarını döven kocasını uyurken öldüren kadın hakkında yeni gelişme
Kendisini ve çocuklarını döven kocasını uyurken öldüren kadın hakkında yeni gelişme
GİRİŞ 20.09.2023 18:31 GÜNCELLEME 20.09.2023 19:30
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 04.00 sıralarında Karapınar ilçesi Ulus Mahallesi’nde meydana geldi. Süreyya Kalkan, akşam kendisini ve çocuklarını döven eşi Ahmet Kalkan’ı, uyurken boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Olayın ardından polisi arayan 3 çocuk annesi Süreyya Kalkan, "Eşimi öldürdüm. Gelin beni alın" dedi. İhbar üzerine eve giden polis ekipleri, Ahmet Kalkan’ı yatağında boğazından bıçaklanarak öldürülmüş buldu. Ahmet Kalkan’ın cesedi, otopsi için Karapınar Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü.

TUTUKLANDI: EŞİM UYUŞTURUCU KULLANIYORDU

Olayın ardından gözaltına alınan Süreyya Kalkan'ın ilk ifadesinde, "Eşim uyuşturucu kullanıyordu, sık sık beni ve çocuklarımı dövüyordu. Dün akşam da yine beni ve çocuklarımı dövdü. Sabaha karşı o uyurken mutfaktan aldığım bıçakla öldürdüm" dediği öğrenildi.

Süreyya Kalkan, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • Fatih 7 ay önce Şikayet Et
    20-30 sene önceki kadınlarda dayak yediği olurmuş ama sabredermiş. Sonrasında da kocalar kemale erince bu işten vazgeçermiş. Şimdi yeni evliliklerde en ufak dayakta hemen ya boşanma oluyor ya da başka böyle sonuçlar oluyor. İnsanlarda sabır kalmadı. Tabi ki dayak da uyuşturucu da kabul edilemez. Burada uyuşturucu varsa şikayet edip onun uyuşturucu tedavisi almasını sağlamak gerekirdi.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim uyuşturucuyu Terör suçu sayılsaydı bugün bu olay yaşanmazdı. Bu kadar da uyuşturucu çetesi olmazdı. Yazık oldu kadına hele hele o çocuklar en az ayakları üzerinde durana kadar perişan olurlar. Yazık ki yazık.
    Cevapla
  • Goca GONYALI 7 ay önce Şikayet Et
    DEVLET GERÇEKTEN KADINI KORUMAYINCA,KADINDA kendi ve çocuklarını korumuş, Eğer Kadının dediği doğru ise, ADALET TECELLİ etmiş.
    Cevapla
  • tttttt 7 ay önce Şikayet Et
    kadın ölseydi adam serbestti.
    Cevapla
  • Burhan 7 ay önce Şikayet Et
    Yalandan kim ölmüş fitneci
    Cevapla
  • cahit 7 ay önce Şikayet Et
    Ah bacım sorunu çözmedin daha da zor hale getirdin şimdi çocuklar ne olacak kimlerin eline kalacak bu nasıl bir dünya bu nasıl bir zaman normal insan kalmadı hepimiz bozulduk yozlaştık ahlaksızlaştık İslamdan uzaklaştıkça şeytana yaklaştık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Yıldızların altında tarihi yolculuk