İstanbul'da korkutan yangınlar: Dumanlar birçok noktadan görülüyor!

Bakırköy ve Küçükçekmece’de yangın paniği yaşandı. Bakırköy'de hastane bahçesinde bulunan baz istasyonu alev alev yandı. Küçükçekmece'de de bir oto lastikçide yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

GİRİŞ 09.10.2023 11:32 GÜNCELLEME 09.10.2023 12:21

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesindeki baz istasyonunda saat 10.00 sıralarında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven yardımı ile yangına müdahale etti. Hastaneye gelenler kısa süreli panik yaşarken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken baz istasyonunda hasar oluştu.

Otomobilini son anda kurtaran Recep Akar, "Arabamı park ederken bir sıcaklık hissettik, başka birisi bizi uyardı. 'Yangın var, direk yanıyor arabanı ileriye al' dedi. Son anda arabamı kurtardım. Baz istasyonu yanmış. Direğin içindeki kablolar yanmış, sonradan fark ettik" diye konuştu.

KÜÇÜKÇEKMECE'DE DE YANGIN!

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesindeki bir oto lastikçide yangın çıktı. Yangın çevredeki bir binaya da sıçrarken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!