Göynük’te Filistin’e destek yürüyüşü

Bolu’nun Göynük ilçesinde düzenlenen “Göynük Filistin İçin Tek Yürek” yürüyüşünde vatandaşlar, İsrail’in saldırılarına tepki göstererek Filistin’e destek mesajı verdi.

Göynük’te Filistin’e destek yürüyüşü
Göynük’te Filistin’e destek yürüyüşü
GİRİŞ 18.11.2023 19:38 GÜNCELLEME 18.11.2023 19:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail’in Gazze’de 7 Ekim’den bu yana katliama dönüşen saldırıları sonrası Türkiye’nin dört bir yanında Filistin’e destek eylemleri düzenlenmeye devam ediyor. Bolu’nun Göynük ilçesinde de, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen “Göynük Filistin İçin Tek Yürek” yürüyüşü gerçekleştirildi. 

FİLİSTİN'E DESTEK MESAJI

Ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla ilçe merkezinden Gazi Süleyman Paşa Camii’ne kadar yürüyen vatandaşlar, İsrail zulmüne tepki gösterdi. 

"Soykırıma Hayır", "Filistin’e Destek, Siyonizme Lanet", “Hitler=Netanyahu, Nazizm=Siyonizm” yazılı dövizler taşıyan katılımcılar,  Filistin’e destek sloganları attı.  

FİLİSTİN İÇİN DUALAR EDİLDİ

Yürüyüşe, Göynük Kaymakamı Talha Battal, Göynük Belediye Başkanvekili Remzi Armağan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 
Kaymakam Battal burada yaptığı konuşmada, katılımları ve gösterdikleri hassasiyet dolayısıyla vatandaşlara teşekkür etti. 

Program sonunda, Gazi Süleyman Paşa Camii’nde Fetih Suresi okunarak, Filistinliler için dualar edildi.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Cenk 5 ay önce Şikayet Et
    Allâh cc razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!