Sokak ortasında kurşuna dizdiler

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde otomobile düzenlen silahlı saldırıda bir genç başından vuruldu.

Sokak ortasında kurşuna dizdiler
Sokak ortasında kurşuna dizdiler
GİRİŞ 26.11.2023 21:03 GÜNCELLEME 26.11.2023 21:55
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Olay, Hürriyet Mahallesi Dr. Cemil Bengü Caddesi'nde saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Fırat Öncü (22), kullandığı otomobille cadde üzerinde seyir halindeyken, kendisini yol kenarında bekleyen 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı.

RESMEN KURŞUNA DİZDİLER

Öncü, gaza basarak kaçmaya çalışırken, kimliği henüz belirlenemeyen saldırganlar arkasından 17 el ateş etti. Caddenin soluna saparak saldırganlardan kurtulmak isteyen Fırat Öncü, kurşunlardan birinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

Otomobil ise park halindeki iki araca çarparak durabildi. Cadde sakinleri silah sesini duyarak dışarı çıkarken, saldırganlar da olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Vatandaşların ihbarının ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarılan Öncü, ambulansla yakınlardaki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Fırat Öncü burada yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Öncü'nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

DOĞALGAZ KUTUSU İSABET ALDI

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, saldırıya uğrayan otomobilde incelemelerde bulundu. Başka bir kişi üzerine kayıtlı olduğu tespit edilen otomobilde bir tabanca bulundu. Polisin çevrede yaptığı incelemelerde ise park halindeki iki otomobil ile bir doğalgaz kutusuna da kurşun isabet ettiği anlaşıldı.

Fırat Öncü'nün silahlı saldırıda yaralandığı haberini alarak olay yerine gelen bir arkadaşı gözyaşlarına boğuldu. Öncü'nün arkadaşını, otomobiline kurşun isabet eden vatandaş teselli etti.

Polis, kaçan saldırganların yakalanması için çalışmalara başladı.

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 26
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    iDAM Yasası ne zaman çıkacak
    Cevapla
  • ali 5 ay önce Şikayet Et
    Yıllar önce söyledim insanlar kendi adaletini sağlarsa iş çığrından çıkar
    Cevapla
  • Allah Alllaaah ! 5 ay önce Şikayet Et
    Yapma yaw...??? Mesela kaç yıl ...?
    Cevapla
  • svs58 5 ay önce Şikayet Et
    Derhal emniyet birimleri hariç herkesteki silahlar toplatılmalı..başka çare yokk.idam da gelse,sapan alır gibi tabanca alınırsa,bunun önüne geçilemez..
    Cevapla
  • ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    abi adalet ceza vermeyince herkes kendi veriyor. bu iş çok sıkıntılı.. hakimler suçluları bırakırken, yada cezayı düşürürken karşı tarafın canının yandığını da hesap etmeli bence... herkese indirim uygulanıyor bu doğru bir kanun değil....
    Cevapla
  • Kalımına reis ! 5 ay önce Şikayet Et
    Sen reisten daa mı iyi biliyon neyin dooru, neyin yanlış olduunu ?
    Cevapla
  • vatan 5 ay önce Şikayet Et
    adalet için idam şart kısas şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!