Okul arkadaşını öldüren 13 yaşındaki çocuk tutuklandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir inşaatta okul arkadaşını öldüren 13 yaşındaki çocuk, olayın ardından eve giderek durumu ailesine anlattı. Polis ekiplerince gözaltına alınan katil zanlısı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GİRİŞ 13.12.2023 18:50 GÜNCELLEME 13.12.2023 18:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Öğüt Sokak üzerindeki bir inşaatın çatı katında meydana gelen olayda, aynı okulda okuyan 8. sınıf öğrencileri S.D. (12) ile T.Ş. (13) öğle arasında okuldan ayrıldı. Okuldan uzaklaşan ikili, sokak üzerinde bulunan bir inşaata girdi.

İnşaatın çatısına çıkan T.Ş. burada, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yanındaki bıçak ile S.D.'ye saldırdı. S.D., vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı müdahalede talihsiz çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri de inceleme yaptı. S.D.'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayın ardından eve giden ve durumu ailesine anlatan katil zanlısı T.Ş. de polis ekiplerince gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

T.Ş. ve olay anında yanında bulunan Ş.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ş.K. serbest bırakılırken, T.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Kanunlar yetersiz 5 yılın altındaki cezalar dışarıda denetimli adında geçiyor , diğer ceza alanlar üçte bir oranında indirim alıyor kimse hakettiği cezayı çekmiyor , dünyadaki diğer ülkeler gibi suç işleyen son gününe kadar hapis yatmalı, idam heri gelmeli
    Cevapla
  • Orhan Aydın 4 ay önce Şikayet Et
    bu çocuk tekrar öldürecek kim bilir hangi garibanın canını yakacak yazık oysa bunun imha edilmesi gerekir kisasta hayat vardır
    Cevapla
  • Geçmis olsun 4 ay önce Şikayet Et
    Çocuklugunu okulda geçirmesi gerekirken hapisanede geçirecek. Geçmis olsun türkiyem. Bu çocuq serbest kaldiginda daha çok haberlere çikacak çok kisinin canini yakacak.
    Cevapla
  • Yavuz23 4 ay önce Şikayet Et
    Bundan kurtuluşun tek çaresi Allah'a îmanın ve âhiret inancının kalplere yerleştirilmesiyle olur.Bunun da temeli ailede başlar.Bu çocuk bu hale nasıl geldi? Gerçekten artık eğitim sistemi üzerine ciddi kafa yormanın zamanı çoktan geldi ve geçiyor. Okulla olmuyorsa bu iş anne-babalara ciddi görev düşüyor.
    Cevapla
  • murat 4 ay önce Şikayet Et
    tokat yemeyen korkusunu hissetmeyen tokat atar abartı tabiki olmaz ama ufakda olsa korku lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...