MSB, "Terörist neredeyse hedefimiz orası!" başlığıyla duyurdu

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB, "Terörist neredeyse hedefimiz orası!" başlığıyla duyurdu
MSB, "Terörist neredeyse hedefimiz orası!" başlığıyla duyurdu
GİRİŞ 15.12.2023 18:02 GÜNCELLEME 15.12.2023 18:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin terör örgütü PKK ile kararlı mücadelesi sürüyor. MSB, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, "Terörist neredeyse hedefimiz orası!" parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor." notuyla paylaştığı açıklamasında, toplam 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini kaydetti.

MSB yaptığı aöıklama şu şekilde: "Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist, SİHA ile etkisiz hâle getirildi. Böylece bugün itibarıyla Irak kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7 oldu."

 

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 6
  • *Gerçek 4 ay önce Şikayet Et
    Meclis,Starbucks giller,Coca colagiller,Omo Arilegiller,FairyCifgiller,Puma Nikegiller,Philip Morrison sigaragiller,PensilvanyaAbd,Israil,Isvec Almanya...Kandildeki sinekler ise bu pis bataklıktan türeyenler.
    Cevapla
  • dadas 4 ay önce Şikayet Et
    Meclisteler.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Teröristler İsrailliler . Lütfen onları da etkisiz hale getirin.
    Cevapla
  • Hdjdbnd 4 ay önce Şikayet Et
    Kuzey suriyede küçük İsrail kurulmak uzere
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcımız olsun Türkiye son yıllarda terörü kaynağında kurutma politikası yürütüyor burada atlanan bir durum var tüm dünyada terörün kaynağı siyonist İsrail dir kurutulması gereken bataklık orası inşallah kısa sürede orayı o bataklığı kurutmayı bize ordumuza nasip olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda