5 evde yangın! 2 kişi hayatını kaybetti

Sinop'un Boyabat ilçesi Dağtabaklı köyünde çıkan yangında 3'ü yazlık 5 ev kullanılamaz hale geldi, Reşit Sevimoğlu ile eşi Münevver Sevimoğlu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 01.01.2024 15:31 GÜNCELLEME 01.01.2024 15:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sinop'un Boyabat ilçesi Dağtabaklı köyünde saat 02.30 sıralarında Reşit Sevimoğlu'na ait evde yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Boyabat ve Saraydüzü ilçe belediyelerine ait itfaiye ekipleri, AFAD ve Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri sevk edildi.

Yangın kısa sürede büyüyerek yandaki 4 boş eve de sıçradı. 4 saat süren söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, evlerin enkazlarında yapılan aramada, Reşit ve Münevver Sevimoğlu'nun cesetlerine ulaşıldı.

Cenazeler, Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Yangınla ilgili Sinop Valiliği'nden yapılan açıklamada, “1 Ocak 2024 günü saat 02.30 sıralarında, Boyabat İlçesi Dağtabaklı köyü Merkez Mahalle mevkinde bilinmeyen bir nedenle yangın meydana gelmiştir. Yangın neticesinde, 3'ü yazlık ev olarak kullanılan 5 ahşap ev tamamen yanmış olup, yangın esnasında evde olduğu değerlendirilen 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir ” denildi. (

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Güngör 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...