Son Dakika: İstanbul'da öğrenci servisi kaçırıldı!

Kadıköy'de özel bir okula ait servis aracı sabah öğrencileri toplarken kırmızı ışıkta durduğu sırada cama birisi tıklatıp 'lastiğiniz patlak' dedi. Şoför lastiğe bakmak için indiğinde ise kimliği belirsiz şüpheli aracı alıp kaçırdı.

Son Dakika: İstanbul'da öğrenci servisi kaçırıldı!
Son Dakika: İstanbul'da öğrenci servisi kaçırıldı!
GİRİŞ 04.01.2024 14:39 GÜNCELLEME 04.01.2024 14:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Kadıköy’de sabah saatlerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı. Özel bir okula ait servis aracı sabah öğrencileri toplarken kırmızı ışıkta durdu.

"ARKA LASTİK PATLAK İNİP BAKAR MISIN"

Bu sırada cama tıklatan bir kişi şoföre "Arka lastiğin patlak bir inip bakar mısın?" dedi. Şoför araçtan iner inmez, kimliği belirsiz kişi araca binip içinde 11 öğrenci ve hostes olan servis aracını kaçırdı.

MOTOSİKLETLE ARACININ PEŞİNE DÜŞTÜ

Ne yapacağını bilemeyen şoför, çevredekilerden yardım istedi. Bir motosikletin arkasına atlayıp servis aracının peşine düştü ama yakalayamadı. Hemen durumu polise bildirdi.

ÇOCUKLAR VE HOSTESİ BIRAKTI

Konuyla ilgili alarma geçen İstanbul Polisi incelenen kamera görüntülerinden aracın Göztepe civarında öğrencileri ve hostesi bıraktığı tespit edildi.

ARAÇ TERK EDİLMİŞ OLARAK BULUNDU

Öğrencilerin ve hostesin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaçırılan araç ise Pendik’te terk edilmiş halde bulundu. Polisin kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: HABERTÜRK / MUSTAFA ŞEKEROĞLU
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • ysd 3 ay önce Şikayet Et
    Ben arabayı çalışır vaziyette komşunun arabasına yardım edeyim dedim indim araba kapıları kitledi yedek anahtarı buldum ama ders oldu kesinlikle arabada anahtar bırakılmazzz
    Cevapla
  • ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    arabada babamda olsa anahtarı kontakta bırakmam
    Cevapla
  • Can Karacurun 3 ay önce Şikayet Et
    istediğimiz zaman eylem yaparız tehdidinden basma birşey değil bu. her bir vatandaşın tedbirli ve uyanık olması lazım gelen bir zamandayiz. malûm katil yahudi ve katil hıristiyan istihbarat servislerine nerdeyse hergün operasyon çekiyoruz.
    Cevapla
  • Baybars 3 ay önce Şikayet Et
    Dikkat etmek lazım.Bu bir prova olabilir. Malum dünya diken üstünde,hele Ortadoğu.
    Cevapla
  • cahit 3 ay önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun aracın üzerinde anahtar bırakılmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi