Rahmetli Ömer Tuğrul İnançer'in eşi Erişal İnançer son yolculuğuna uğurlandı

Hukukçu, müzisyen, yazar ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer'in hayatını kaybeden eşi Erişal İnançer, Üsküdar'da Şakirin Camii'nde düzenlenen cenazenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Rahmetli Ömer Tuğrul İnançer'in eşi Erişal İnançer son yolculuğuna uğurlandı
Rahmetli Ömer Tuğrul İnançer'in eşi Erişal İnançer son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 09.01.2024 18:27 GÜNCELLEME 09.01.2024 18:29
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

76 yaşında hayatını kaybeden Türk düşünce hayatının en önemli isimlerinden yazar, hukukçu ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer'in eşi Erişal İnançer hanımefendi Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Erişal İnançer için bugün Üsküdar'daki Şakirin Camii'nde cenaze düzenlendi. Cenazeye İnançer’in kızı Eren İnançer Luş, oğlu Emrecan İnançer, kızının eşi, akrabaları ve yakınları ile Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı katıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İnançer'in naaşı, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Karacaahmet Mezarlığında toprağa verildi.

'ALLAH VATANIMIZI DEVLETİMİZİ KORUSUN'

Erişal İnançer’in oğlu Emrecan İnançer, “Annemi kaybettik. Kalanlara sabır diliyoruz. Gelenlere de teşekkür ediyoruz. Allah vatanımızı devletimizi korusun” dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Ulviye 3 ay önce Şikayet Et
    Allahım rahmet etsin mekanı cennet eylesin haberin olmadı çok üzgünüm hz Ömer tugrul ahiret yolculugunda cematteydim hanımında isterdim kısmet hizmetleri önemli benim için çok degerli herkese sabır diliyorum Ahmet özhan bey efendi ve Serdar Tuncer evladıma da baş saglıgı diliyorum
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ruhu şâd makamı cennet olsun amin
    Cevapla
  • Türkiyem 3 ay önce Şikayet Et
    iman etmiş kelimei şehadet getirmiş Müslüman olan kişiler hakkında yorum yapmayalım. Allah çok merhametli ve bağışlayan dır. Biz istiğfar edelim kendimizi ve imanlarimizi muhafaza edelim Ölünün arkasından konuşmak da gıybet tir.En büyük günahlardan dır gıybet.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Örtünmek,Şeari İslamın alametlerindendir.(Ezan,namaz) gibi .Hükmü ayetlerle sabit olanın hakkında yorum yapmak haddimize değildir.Hataların şahsiliği vardır genele teşmil edemeyiz.
    Cevapla
  • .............. 3 ay önce Şikayet Et
    Allah (cc) rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama