Cami avlusunda arkadaşı tarafından öldürüldü

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, cami avlusunda arkadaşı İbrahim G. (35) tarafından bıçaklanan Feyzullah Demir (36) hayatını kaybetti. Polis, bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen İbrahim G.'yi gözaltına aldı.

Cami avlusunda arkadaşı tarafından öldürüldü
Cami avlusunda arkadaşı tarafından öldürüldü
GİRİŞ 04.02.2024 17:30 GÜNCELLEME 04.02.2024 17:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Pazarcılık yapan ve hafif derecede otizmli olan Feyzullah Demir, ilçede berberlik yapan arkadaşı İbrahim G. ile bugün sabah namazı için Çarşı Merkez Camisi'ne geldi. Namazın ardından iki arkadaş cami avlusunda tekrar buluştu. Bu sırada İbrahim G., yanındaki bıçakla arkadaşı Demir'e bilinmeyen nedenle saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Demir, kanlar içinde yere yığıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Demir, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Polis, olayın ardından bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen İbrahim G.'yi gözaltına aldı.

İbrahim G.'nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Muhsin 2 ay önce Şikayet Et
    Ben hesabı verdim.. zamanında adam gibi zekat vermedim. Sadaka hayır dağıtmadım. Kudurdum. Şımardım. Nankörlük yaptım. ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAHIM, herşeyimi elimden aldı.. bütün servetimi kaybettim... ALLAH sizlerede, iman tevbe hidayet teslimiyet ve kurtuluş mutluluk huzur Sukunet esenlik ferahlık lezzet afiyet sağlık sıhhat şifa kolaylık rahatlık iyilik güzellik versin...
    Cevapla
  • Doğan 2 ay önce Şikayet Et
    Alın bir suç itirazı? Psikolojik hastası ise neden kendi canına kıymadı? O zaman akıllanıncaya kadar ceza evinde tutulsun. Akıllandıktan sonra ifadesi ve cezası verilsin.
    Cevapla
  • Barbaros 2 ay önce Şikayet Et
    İdam gelmeden bu ülkede hiç bi sorun bitmeyecek idam şart herkes kasap olmuş
    Cevapla
  • mete 2 ay önce Şikayet Et
    yine bir şizofren vakası önüne gelen psiklojik raporu var diye adam öldürüyor sonra cezai ehliyeti yok diye yine aramızda dolaşıyor
    Cevapla
  • Ankara 2 ay önce Şikayet Et
    Arabayla yola çıkınca kapıları kilitliyorum. nemelazım ışıklarda filan durunca psikolojik sorunlu biri ya da hırsız filan saldırır diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi