Bartın'da dilencilere yönelik denetimler arttı

Bartın'da zabıta ekipleri, dilencilere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. İl dışından geldiği tespit edilen ve dilendiği tespit edilen kişilere cezai işlem uygulandı.

Bartın'da dilencilere yönelik denetimler arttı
Bartın'da dilencilere yönelik denetimler arttı
GİRİŞ 16.02.2024 18:56 GÜNCELLEME 16.02.2024 19:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde vatandaşların duygularını istismar ederek dilenenlere yönelik yapılan denetimler arttırıldı. Denetimlerde il dışından şehrimize gelerek dilendiği tespit edilen dilencilere cezai işlem uygulandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Zabıta Müdürlüğümüz tarafından kent merkezinde vatandaşlarımızın duygularını istismar ederek dilenenlere yönelik operasyon düzenlendi. İl dışından geldikleri tespit dilen dilenciler yakalanarak, cezai işlem uygulandı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz bu yönde çalışmalarını devam ettirecektir” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    türkiye genelinde her şehir aynı. ben gonyalıyım ta ağrıdan gelmiş dileniyor adam paraya para demiyor birde emekliyim. bunların emeklilik maaşlarını kesecen yardımlarını durduracak.
    Cevapla
  • temel 2 ay önce Şikayet Et
    aferim iki yuz lira ceza kesin git yine yap demek yerine direk iceri atsaniz artik komik para cezalari yeterli degil laf anlamayan hapis cezasi olacak artik bir de hava atiyorlar ceza verdik kestik diye iyi de ne kadar ceza bir kac yuz lira zaten adamlar o parayi on dk vuruyor aliyor
    Cevapla
  • HHH 2 ay önce Şikayet Et
    Dilenciye para vermeyeceksin seni aptal enayi yerine koyanlara nasıl para verirsin bu suç senin.
    Cevapla
  • zafergülten 2 ay önce Şikayet Et
    peki ya İstanbul-yahu koskaca İstanbul un en merkezi,kalabalık semti Aksaray hızlı trambay durağından Çukurpazar ın oraya çıkan köprü dilenci kaynıyor,Esenler metro durağının girişi desen öyle,ve semtim İkitelli tam bir dilenci cenneti ve daha birçok semt.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Darısı Bayburt'un başına...
    Cevapla
  • German 50 2 ay önce Şikayet Et
    Arnavutköyedeki Camide yazıyor yazı diyorki,Bir günlük yiyecegi Olana para vermeyin.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı