Eyüpsultan’a tanzim satış mağazası geliyor

Vatandaşların istekleri ve talepleri doğrultusunda, sosyal belediyecilik anlayışı ile çözümler üreten Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, önemli bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

GİRİŞ 07.03.2024 01:04 GÜNCELLEME 07.03.2024 09:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başkan Deniz Köken’in yeni dönem projeleri arasında yer alan Eyüpsultan Belediyesi Tanzim Satış Mağazası ile Eyüpsultanlılar kaliteli, hesaplı ve güvenilir her türlü gıda ürününü kolaylıkla temin edebilecek. Alibeyköy bölgesinde açılacak olan Tanzim Satış Mağazası ile üreticiden alınacak olan ürünler doğrudan tüketiciyle buluşacak. Böylece hem üreten çiftçilerimiz kazanacak hem de Eyüpsultanlılar kaliteli, sağlıklı ve ekonomik sebze ve meyveleri temin edebilecek.

Üreticiden tüketiciye doğrudan satış

Eyüpsultan Belediyesi’nin Odayeri’ndeki seralarında üretilen ürünlerin de Tanzim Satış Mağazasında yer alacağını söyleyen Başkan Deniz Köken, “Bizim yedi köyümüz var. Bu köylerimizde vatandaşlarımız tarafından üretilen ürünleri ve sayısını arttıracağımız seralarımızda yetiştirdiğimiz ürünleri Tanzim Satış Mağazamızda vatandaşlarımızla buluşturacağız. Ayrıca Anadolu Coğrafyasının farklı yörelerinden, nakliyesini biz üstlenmek suretiyle getireceğimiz ürünler de mağazamızın raflarındaki yerini alacak. Herkes rahat hizmet alabilsin diye lokasyon olarak en uygun yer olan Alibeyköy bölgesini seçtik. Vatandaşlarımız mağazamıza sahip çıkarlarsa daha da büyütebiliriz” dedi.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Ceyhun 1 ay önce Şikayet Et
    Şimdi mi akliniza geldi derler
    Cevapla
  • Zafer 1 ay önce Şikayet Et
    Tarım kredi marketleri gibi pahalı olacaksa hiç zahmet etmeyin.
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Bu proje yeniden refah Partisinin yaklaşık 5 yıldır Eyüpsultan Halkına Anlatmış olduğu bir proje deniz bey vatandaştan bu kadarmi uzaksınız ben bunu ilk Yeniden Refah Partisi Belediye başkanı lokman çelik den duydum yapmayı Allah aşkına bu kadar da degil
    Cevapla
  • Kilisli 1 ay önce Şikayet Et
    Bu tanzim satış mağazaları diğer belediyeler tarafından hemen açılmalıdır. Hem rekabet oluşur hemde sosyal belediyecilik gerçekleşir. Dar gelirli insanlar rahat eder.
    Cevapla
  • Hasan 1 ay önce Şikayet Et
    Eyüpsultan merkezi herseyden yoksun.
    Cevapla
  • Onur cesur 1 ay önce Şikayet Et
    Bunu yazana kadar neden tanzim satıs mağazalarına muhtacız diye sorguladanız yada kimler bizi bu hale getirdi diye sorgulayabilseniz hah iste o zamsn rahat edeceğiz amma nerede o beyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı