Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İzmir'e gidecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin düzenlediği miting için İzmir'e giderek; halka seslenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İzmir'e gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İzmir'e gidecek
GİRİŞ 10.03.2024 10:43 GÜNCELLEME 10.03.2024 10:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere az bir süre kala mitinglerine hız kesmeden devam ediyor.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimi için 10 Şubat’ta Zonguldak’ta miting programlarına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı İzmir olacak.

HALKA SESLENECEK

Erdoğan'ın partisinin Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği miting programı için, 13:30'da konuşma yaparak halka seslenmesi bekleniyor.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler kapsamında ziyaret edeceği İzmir'de hem gündemdeki konulara hem de yerel seçimlere ilişkin mesajlar verecek.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI İÇİN DESTEK İSTEYECEK

Cumhur İttifakı’nın büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları için İzmirlilerin desteğini isteyecek.

BİR DİĞER DURAĞI İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir mitinginin ardından saat 17:30'da açılışı gerçekleştirilecek Bakırköy Sahil- Bahçelievler- Güngören- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı için İstanbul'da olacak.

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Çiftçiler 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım ben bir bagkurluyum ve 7900 günüm var ve emekli olamadım sskalı 5975 günde emekli olurken neden bagkurlu 9000 bin günden emekli oluyor Ramazan geldi ben emekli olamadım bu ramazanı yine maddi sıkıntılar içinde geçireceğim sizin vicdanınıza bırakıyorum bir tarafta43 yaşında emekli ben 54yaşındayım ve emekli olamadım saygılarımla
    Cevapla
  • Kaan 1 ay önce Şikayet Et
    Senin gibi çalışkan bir devlet adamı gelmez yüz yılada bir geliyor ben kendi şahsıma yaptıgın hizmetler için teşekkür ederim rabbim saglıklı hayrılı uzun ömür versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama